Jessica Alba pojasnila kako se riješila “sindroma varalice”

Osnivačica The Honest Company i Honest Beauty nedavno je razgovarala o prevladavanju sumnje u sebe

by | 23 lipnja, 2021

Unatoč tome što je uspješna glumica, poduzetnica i majka, Jessica Alba nedavno je izjavila za People da se borila s osjećajem “varalice”.

“Uvijek sam se osjećala kao da ne zaslužujem biti ovdje”, otkrila je Alba. “Uvijek sam osjećala da su me ovdje doveli Bog i sreća, nekakva magija”, nastavila je Alba tijekom rasprave. “Ali mislim da sam tijekom ovih godina u razgovorima sa svojim suprugom (producentom Cashom Warrenom) uspjela to prebroditi, jer bi mi uvijek dao do znanja:” Hej, uložila si toliko puno toga, i odradila strašno naporan posao. Zaslužuješ biti ovdje kao i svi drugi.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Jessica pripisuje Warrenu, svom suprugu –  “Moj suprug ima mentalitet: ‘Zaslužujem biti ovdje’ – iako je ujedno i manjina”, podijelila je tijekom webinara Women @ Meredith. “Odrastao je u pretežno bijelom holivudskom okruženju; njegov otac bio je jedan od rijetkih nebijelih glumaca svog vremena”, dodala je Alba, misleći na svog tasta, Michaela Warrena (74), najpoznatijeg po igranju policajca Bobbyja Hilla u dugogodišnjoj televizijskoj seriji “Hill Street Blues”.

Alba je objasnila da se njezin suprug “uvijek osjećao kao da ako se prema sebi ne ponaša s poštovanjem, ne može očekivati da se netko drugi prema njemu ponaša tako. “Upravo je to jedan od načina koji vas navuku na mantru da sebi ponavljate da ste zaslužili svoje mjesto.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Alba, svjetski priznata poduzetnica i autorica bestselera New York Timesa knjige “The Honest Life: Living Naturally and True to You”, osnovala je The Honest Company 2012. godine, i ubrzo izgradila uspješno poslovanje kvalitetnih i sigurnih proizvoda za bebe.

Nastavila je s dosegom brenda lansiranjem Honest Beauty 2015. godine, uspješne linije wellnessa, njege kože i ljepote. Iste godine Forbes je tvrtku procijenio na milijardu dolara.

 

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment via Getty Images