Jesenske avanture za obitelji udaljene samo par sati vožnje

by | 2 listopada, 2023
Falkensteiner Camping Zadar

Jesen označava neslužbeni početak novih obveza i aktivnost. Za one manjeg uzrasta, polazak u školu i vrtić. No to ne mora značiti da je vrijeme za zabavu završilo! Naprotiv, pronašli smo nekoliko dobrih lokacija za posjetiti tijekom vikenda kako očekujemo tople i ugodne temperature.

Zabavne lokacije na obali udaljene samo par sati vožnje od Zagreba

U ovim mjesecima, vožnja do mora ne treba biti muka. Pronašli smo nekoliko lokacija na hrvatskoj obali, idealne za kratki bijeg vikendom. Imali smo nekoliko uvjeta – sadržaj za klince i odrasle s ciljem zbližavanja obitelji, što manja udaljenost te vrhunska usluga. Spoj ponuđenog pronašli smo na tri lokacije koje želimo podijeliti s vama!

Falkensteiner Punat

Odabrane lokacije nude različiti tip smještaja kako biste imali više opcija, ovisno o tome što vaša obitelj preferira. Upravo kompleksi Falkensteiner imaju takvu ponudu! Za ljubitelje otoka pronašli smo Hotel Park Punat **** na Krku, dok u životopisnom Zadru su čak dvije lokacije – Club Funimation Borik (all inclusive obiteljski hotel) i Glamping Zadar (kamp s 5 zvjezdica s mobilnim kućicama). Osvojili su nas s novosti da u rujnu i listopadu djeca u dobi do 12 godina borave besplatno!

Vikend pun sadržaja za ljubitelje crtića, magije, kreativnosti…

Tematski vikendi pomoći će u odabiru idealnog termina za obiteljski putovanje. Naime, svaki vikend je posvećen jednoj temi i sadržajima za djecu te obitelji – jer je pojam zabave drukčiji za svakoga! Avanturisti, istraživači pomorskog svijeta, ljubitelji crtića, LEGO kockica i magičnih trikova te oni željni učenja izviđačkih vještina – svi mogu pronaći sadržaj koji odgovara njihovim željama.

Falkensteiner family on holiday

Ove aktivnosti produbit će u vašem djetetu želju za učenjem i otkrivanjem novih talenata. Uz učenje novih vještina, tu su i rođendanske zabave povodom rođendana dječje maskote, Falky! Održat će se virtualni rođendanski rally, a svako dijete dobiva prikladni poklon. Zabavi i mašti nema kraja tijekom ovakvih aktivnosti.

Falkensteiner Funimation Borik girl and Snow White

Zabava za klince, opuštanje za roditelje

Dok su djeca u svom svijetu zabave i avanture, roditelji mogu iskoristiti ovaj vikend za opuštanje od poslovnih obveza i stvaranje novih uspomena s djecom. Istražite prirodu vožnjom bicikla koji možete besplatno iznajmiti u hotelu ili odaberite potpuni reset spa tretmanom. Počastite se dobrom bocom vina i provedite večer u hotelskom baru u intimnoj atmosferi. Uključite se na neke od aktivnosti kao obitelj i pokažite svoj natjecateljski duh. Raspored prilagodite svom tempu dok djeca uživaju u novim avanturama.

Falkensteiner Hotel

Priliku za avanturu nemojte propustiti, stoga već idući vikend provedite u Falkensteiner zabavnim aktivnostima. Program traje sve do 29. listopada. 

Foto: PR