Jesenska kolekcija domaćeg brenda Etna Maar donosi mekane oversized kapute

by | 16 studenoga, 2022

Jesenska kolekcija Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik inspirirana je urbanim, suvremenim ženama koje zadivljuju neiscrpnom energijom i stalno su u pokretu.

“Divim se ženama koje koračaju samouvjereno i hrabro i ne zaustave se u neočekivanim situacijama koje mogu promijeniti životni put, već odlučno krenu dalje i nastave hodati u nekom drugom smjeru. Ispunjava me kreiranje odjeće za takve žene, trudim se stvoriti komade koji pokazuju osobnost, laskaju tijelu i pritom ne sputavaju u pokretu”, kaže Andrijana Subotić Pjajčik.

Etna Maar u ovoj kolekciji nudi više modela mekanih oversized kaputa u crnoj boji i jedan zanimljivi kaput s dva lica izrađen od kvalitetnog, podstavljenog materijala koji štiti od vjetra i niskih temperatura. Haljine su uvijek bile posebna strast Andrijane Subotić Pjajčik pa su i one sezone u fokusu. U krojevima haljina jasno se iščitava kreativni potpis dizajnerice, koloristički prevladava crna i nijanse sive boje, a materijali su podatna viskoze, topla pletiva, ugodni pamuk i vrhunske mješavine koje se odlikuju dugotrajnošću i lako se održavaju te umjetna koža. Kolekciju upotpunjuju hlače i suknje različitih krojeva, tunike i košulje među kojima ističe bijela kao vječni klasik urbane ženske mode.

Cjelokupnu jesensku kolekciju potražite na webshopu www.etnamaar.com

 

Fotografije: Igor Emil Horvat
Make-up: Ivana Bilanđija Bily