Jennifer Lopez nova je globalna ambasadorica brenda Intimissimi

by | 8 ožujka, 2023
Jennifer Lopez Intimissimi

Talijanski brend donjeg rublja i intimne odjeće Intimissimi službeno je objavio da je međunarodna ikona Jennifer Lopez njihova nova globalna brend ambasadorica. Vijest je ovo koja je stigla u vrijeme nove Intimissimi kampanje za kolekciju proljeće/ljeto 2023. 

Kampanja slavi žene i osnažuje ih da se osjećaju samopouzdano i cijenjeno u svim svojim životnim ulogama. Današnje su žene pametne, uspješne i uzor drugima. Inspiriraju nas na to da marljivo radimo i slijedimo svoje snove. Lopez je istinska ambasadorica za Intimissimi jer unosi snažan i moderan seksepil u brend te predstavlja njegove temeljne vrijednosti. “Kad smo tražili ambasadora koji utjelovljuje duh svih naših legendarnih kupaca, odmah smo se sjetili Jennifer Lopez. Želimo da žene žive ispunjenim životima i osjećaju se osnaženo svaki dan”, rekao je Matteo Veronesi, glavni izvršni direktor brenda Intimissimi.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Intimissimi

Jennifer je otkrila Intimissimi još prošle godine dok je putovala Italijom. “Volim Italiju – ljude, modu, kulturu, hranu i njezinu povijest. Kad sam otkrila Intimissimi, odmah me privukla njihova dragocjena svila, romantična čipka, prekrasni i laskavi krojevi te detaljan dizajn”, rekla je Jennifer Lopez. “Ponosna sam na to što sam Intimissimi žena i počašćena što smatraju da predstavljam njihove kvalitete – samopouzdanje, živahnost i snagu.”

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Riccardo Ruini, kreativni direktor, dočarao je suštinu sanjivog i živahnog talijanskog ljeta u novoj kampanji proljeće/ljeto 2023. transformirajući boje Positana. Nijanse fuksije koja predstavlja bugenviliju, narančasta za blistavo sunce i tirkizna koja simbolizira Sredozemno more protkane su kroz novu kolekciju. Ruini, zajedno s redateljicom Giom Coppolom i fotografom Chrisom Collsom, doista dočarava živahan obalni talijanski raj. Kampanja prikazuje dan u životu Jennifer Lopez, koja opuštena, razigrana, dok ispija kavu, sama sebi pjeva pjesmu “II Cielo in una stanza”. Prikaz žene s kojim se svatko može poistovjetiti, s elementima tajnovitosti i magije.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Foto: PR