Jennifer Lawrence i suprug očekuju svoje prvo dijete

Dobitnica Oscara Jennifer Lawrence i njezin suprug, ravnatelj umjetničke galerije Cooke Maroney, očekuju svoje prvo zajedničko dijete

by | 10 rujna, 2021

Iako poznata glumica još nije javno govorila o svojoj trudnoći, a termin poroda ostaje misterij, posljednje paparazzi fotografije pokazuju očito – Jennifer Lawrence je u iščekivanju prinove.

Lawrence i Maroney vjenčali su se još u listopadu 2019. i od tada su dali sve od sebe da svoju vezu i osobni život drže u tajnosti. Vjenčanje je održano u raskošnoj vili u zadivljujućem Newportu na Rhode Islandu, a na popisu poznatih bili su Emma Stone, Kris Jenner, Adele i Amy Schumer.

Nekoliko mjeseci prije nego što su zazvonila svadbena zvona, Lawrence je govorila o svom sadašnjem suprugu tijekom intervjua na podcastu “Naked with Catt Sadler”, opisujući Maroney kao “najbolju osobu koju sam ikada upoznala. Maroney je moj najbolji prijatelj, pa ga želim pravno vezati za sebe zauvijek… i, nasreću, papiri za tako nešto postoje.”

Lawrence je Forbes proglasio najplaćenijom glumicom na svijetu u 2015. i 2016., s procijenjenom godišnjom zaradom od 52 milijuna dolara, odnosno 46 milijuna dolara nakon oporezivanja. Dobila je Oscara za ulogu u filmu “Silver Linings Playbook” iz 2012. godine, u kojem je glumila zajedno s Bradleyem Cooperom. Također je nominirana za svoje izvedbe u filmu “Joy”, “American Hustle” i “Winter’s Bone”.
No glumica je možda najpoznatija po ulozi Katniss Everdeen u iznimno uspješnoj filmskoj franšizi “Igre gladi”.

 

Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images Entertainment via Getty Images