Jennifer Aniston otvoreno progovorila o velikoj borbi da postane majka i IVF postupku

by | 10 studenoga, 2022
Jennifer Aniston majčinstvo, IVf

Jennifer Aniston osoba je za čiji privatni život mediji, ali i obožavatelji pokazuju veliki interes. Sada, u intervjuu za Allure skroz je otvorila svoju dušu i poručila: “Nemam više što skrivati”.

Glumica je pozirana u minijaturnom Chanel grudnjaku te pokazala svoju zavidnu figuru, a iza svega stoji iskrena priča gdje je progovorila o svojim problemima s trudnoćom i želji da postane majka.

U razgovoru je otvoreno priznala da joj je žao što nije prije reagirala i zamrznula svoje jajne stanice, ali i otkrila da je prolazila težak period u borbi s neplodnošću te IVF postupak (In vitro oplodnju).

“Pokušavala sam ostati trudna i to je za mene uistinu bio veliki izazov. Sve te godine i godine i godine špekulacija… Bilo je jako teško. Bila sam na IVF-u, pila kineske čajeve… Sve sam radila samo da ostanem trudna. Dala bih sve da mi je netko tada rekao: ‘Zamrzni svoje jajne stanice. Učini si uslugu. Jednostavno, ne razmišljaš o tome. Evo me danas ovdje. Moj brod je otplovio. Čak osjećam i malo olakšanje jer više ne postoji ono: ‘Mogu li’? Ne moram više o tome razmišljati”, rekla je.

Kroz cijeli razgovor priznala je i kako je tijekom života bila previše fokusirana na svoju karijeru, ne zamarajući se time da bi možda trebala pronaći nekoga, imati djecu. Ono što joj je najviše zasmetalo bile su priče kako ju je Brad Pitt ostavio jer mu nije mogla roditi djecu, za što kaže da su apsurdne laži.

Jennifer planira o neplodnosti uskoro napisati knjigu kako bi pomogla drugim ženama koje prolaze istu borbu. Kako je rekla, o tome do sada nije pričala jer je željela zaštititi sebe, ali i svoju priču.

Nikad iskreniji intervju pokazao je i onu drugu stranu koja nije vidljiva prema van. Koju javnost ni nitko od nas ne vidi, a koja poručuje da smo svi samo ljudi – i da prolazimo i kroz teške trenutke, a upravo u ovima mogu se prepoznati brojne žene diljem svijeta koje su prošle isto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Foto: Instagram, Rich Fury/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images