Jenna Dewan objavila golišavu fotografiju kojom potiče “self love”

Jenna Dewan "zapalila" je Instagram fotografijom kojom želi poslati snažnu poruku

by | 9 srpnja, 2021
jenna dewan, golišava fotografija, instagram, self love, self care

Četrdesetogodišnja Jenna Dewan, glumica i plesačica, slomila je internet Instagram fotografijom na kojoj pozira gola, a kojom želi poslati snažnu poruku. Na dvije fotografije koje je objavila, Jenna pozira gola na rubu kade napunjene vodom, a u pozadini se vidi prekrasan pogled na šumu i divljinu.

U opisu fotografije ne stoji puno, osim: “Swipe for self love” i hastag #humpday#. Što bi zapravo značilo da potaknete i približite ljubav prema sebi u bilo koje vrijeme, čak i ako to bila sredina tjedna. Komentari na njezinu objavu bili su i više nego pozitivni, kako od poznatih, tako i od običnih, zaposlenih žena i majki koje ističu da je upravo to ono za što bi morale pronaći više vremena jer su upravo self care i self love najvažniji za mentalno zdravlje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan)

Jenna Dewan poznata je po prakticiranju self love po društvenim medijima. Tako je 2019. podijelila selfie na Instagramu, bez šminke i u casual izdanju u kojem je istaknula važnost brige o sebi: dan za puno odmora koji se reflektira na to koliko je zahvalna za ljubav, sreću i zdravlje. Naglasila je i koliko je važno podsjetiti se što je doista važno i s vremena na vrijeme usporiti.

Definitivno podržavamo!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan)

FOTO: Instagram

FOTO: Rich Polk/Stringer Getty Images Entertainment via Getty Images North America