3 jeftinije alternative obožavanog Dyson Airwrapa

by | 23 veljače, 2024
dyson alternative

Dugo se na tržištu nije bio pojavio uređaj za stiliziranje kose koji je izazvao hype kao  Dyson Airwrap. Naime, radi se o revolucionarnoj metodi stiliziranja kose koji koristi Coanda tehnologiju protoka zraka.

Isto tako, u fokusu je i praktičnost te frizura koja u kućnoj radinosti izgleda baš kao iz frizerskog salona. Međutim, “originalni” Dyson drži cijenu koja je mnogima nedostižna, no na tržištu se mogu pronaći sjajne alternative koje rade sličan ili čak isti posao.

Jeftinije alternative Dyson Airwrapa

Shark Flexstyle

Ako je za vjerovati recenzijama i komentarima, Shark Flexstyle najbolji je Dysonov “duplić”. Radi se o uređaju koji je lansiran 2022. i koristi jednaku tehnologiju protoka zraka baš kao i Dyson. Međutim, iako se znatno razlikuju u cijeni, nastavci su jako slični. Shark Flexstyle ima pet nastavaka – za uvijenije kose, okruglu i ravnu četku, koncentrator i difuzor. Procedura stiliziranja kose je ista kao i s Dysonom, prosušite je nekih 80 posto i krenite sa željenim stiliziranje. Ono što morate znati je da Shark ima dva zasebna nastavka za uvijanje, dok nova verzija Dysona sada ima jedan na kojem je moguće mijenjati smjer rotiranja. Ono što korisnici ističu kao plus Sharka je činjenica da se uređaj može presavinuti prilikom korištenja, odnosno dok sušite kosu, vizualno se pretvara u oblik klasičnog sušila, što je jako praktično.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shark Beauty (@sharkbeauty)

BZ 6-in-1 Hair Dryer Brush

Ovaj uređaj također se ističe kao jedna od omiljenih zamjena za popularni Dyson. Također se radi o sušilu za kosu s toplim zrakom koji dolazi s čak šest nastavaka koji olakšavaju ravnanje, uvijanje, kreiranje volumena i masažu vlasišta. BZ 6-in-1 Hair Dryer Brush koristi naprednu tehnologiju negativnih iona te ima keramički premaz kako bi spriječio naelektriziranost. Zahvaljujući kombinaciji najlonskih igala, ovaj uređaj maksimalno čuva kosu, jednostavan je i praktičan za korištenje, stoga ga svakako isprobajte jer mu je cijena svega 50-ak eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A Y D A H A D I (@aydahadi)

Revlon One-Step Blowout Curls

Revlon One-Step Blowout Curls predstavlja odličan alat za oblikovanje kose koji kombinira prednosti sušila i uvijača za kosu, omogućavajući stvaranje elastičnih kovrča. Zahvaljujući inovativnom dizajnu s 360° prozračenim cilindrom, ovaj uređaj ravnomjerno raspoređuje zagrijani zrak, djelujući nježnije na kosu u usporedbi s pločicama koje proizvode toplinu. Revlon One-Step Blowout Curls ima četiri postavke topline (niska/srednja/visoka/hladna), a za optimalne rezultate stiliziranja, preporučuje se ručnikom osušiti kosu ili je prirodno osušiti dok ne bude samo vlažna. Zatim je pročešljajte da bi se odmrsila te nastavite sa željenim načinom stiliziranja kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LYDIA FOWLER MUA (@lydiafowler)

Foto: Instagram / @lydiafowler

 

Članak je originalno objavljen na Grazia.hr.