Jada Pinkett Smith prigrlila gubitak kose moćnom frizurom

Glumica i voditeljica nedavno je objavila fotografiju svoje nove, vrlo kratke frizure i pokazala da je prihvatila svoj gubitak kose

by | 28 srpnja, 2021

Glumica i voditeljica talk showa, koja godinama pati od problema s gubitkom kose, objavila je fotografiju na kojoj je pokazala svoj novi izgled – potpuno obrijanu glavu. Prema izvješću časopisa People, godine 2018. Jada je pokrenula razgovor o svojim “problemima s gubitkom kose” otkrivši u epizodi svoga talk showa Red Table Talk: “Bilo je zastrašujuće kad je sve tek počelo.”

Naime, glumica je podijelila priču o svojoj borbi s opadanjem kose nakon što se puno pitanja potezalo oko toga što sve češće u javnosti nosi turban. Tri godine kasnije, napušta osjećaj srama (koji ne bi niti trebala imati!), prigrljuje svoju situaciju i zajedno s kćeri po novome “fura” obrijanu glavu.

Iako ovu frizuru često karakteriziraju hrabrim potezom za osobe sa “savršenim” crtama lica, riječ je o posebnom osjećaju slobode i pronalaska ženstvenosti. U Jadinom slučaju, riječ je i o evoluciji svoga problema u ljubav i prihvaćanje. Iako je gubitak kose normalna stvar, rijetko se progovara o tome da gubitak kose tijekom starenja pogađa i žene.

Kad slavne osobe dijele svoja stvarna iskustva, to može biti nevjerojatno afirmirajuće za osobe koje se zbog toga ne osjećaju ugodno. Nitko nije u identičnoj situaciji, ali glumica nam dokazuje da je u redu prihvatiti svoju novu fazu.

 

 

Foto: Amy Sussman/Getty Images Entertainment via Getty Images