IVAN ZAK zaveo zgodnu brinetu za potrebe novog spota!

by | 31 svibnja, 2017

Tijekom odmora s novom djevojkom u Crnoj Gori, Ivan Zak, ni kriv ni dužan, našao se u nezgodnom ljubavnom trokutu, postavši metom njezinog bivšeg dečka.

Ovo je priča koja prati novi ljetni megahit „Ničija“ iz kreativne radionice Ivana Zaka. Vjeran sebi, snimio je i prateći videospot na predivnim prirodnim lokacijama Crne Gore. Spot razvija klasičnu ljetnu ljubavnu priču djevojke koja na odmor u vikendicu dolazi s dečkom, dok je njezina stara ljubav na istom mjestu tek nekoliko kuća dalje. U tom trenutku stvari postaju još zanimljivije uz mnoštvo pogleda prepunih požude, razuzdanih zabava, ali i neugodnih situacija.

Radnja spota odvija se na prekrasnoj Adi Bojani i ulcinjskoj Velikoj plaži, uz snimljene jedinstvene kadrove iz helikoptera, kao i vožnje čamcem, a sve u režiji Andreja Ilića i ekipe iz IDJVideos produkcije, s kojima surađuje duže vrijeme.

Ritmovi pjesme “Ničija”, koji vas jednostavno vuku na ples do ranih jutarnjih sati odlična su pozivnica za ljeto koje nas tek očekuje, ali i nadolazeći CMC Festival, na kojem će Ivan nastupiti upravo sa spomenutom skladbom. “Ničija” je prava nasljednica Ivanovih prethodnih ljetnih hitova “Meni se s tobom” i “Pretjerujem”, koje su obarale rekorde slušanosti i gledanosti na YouTubeu.

Kao što smo već spomenuli, s pjesmom “Ničija” Ivan Zak nastupiti će na predstojećem CMC Festivalu u Vodicama, gdje je uvijek jedan od glavnih favorita što potvrđuju i nagrade koje je već osvajao.