Jesenska modna shema može započeti uz ove neodoljive glamurozne haljine

by | 19 rujna, 2022
Alduk kolekcija
Ivan ALDUK, modno ime koje posljednjih desetak godina bogatim radom i projektima čini hrvatsku modnu scenu ljepšom, a svoje kijentice zadovoljnima, predstavlja novu kolekciju “Game changer 2.0” za jesensko/zimski period. Iako je posuta teksturama i ljuskicama, nova ALDUK kolekcija neopisivo odiše onim rock glamurom kojim nas dizajner vraća na same početke svoje karijere kada je naprosto sve kupio svojom vizijom moćne glam-rock žene.

“Game changer 2.0″ nastala je prema modnom kalendaru svjetskih metropola, dakle, početkom ove godine jer je imala svoju prezentaciju u našem milanskom showroomu, a sad je otkrivamo i hrvatskim kupcima i suradnicima. Točnije, otkrivamo večernji dio kolekcije, dok onaj urbani, dnevni dolazi uskoro. Kolekciju čini više od 50 modela i htjeli smo ju podjeliti na dva dijela”, izjavio je dizajner koji nas je ovom ostavio u nestrpljivom iščekivanju i drugog djela kolekcije.

Kratke, koktel i duge haljine dolaze u crnoj, zlatnoj, roza i zelenoj boji. Prate liniju tijela i naglašavaju žensku figuru, odaju moćan dojam i djeluje nam kako u ovoj haljini odmah dobijete onaj wow efekt i moćan stav. ALDUK to doista zna, otpočetka. Svaka njegova ambasadorica izaziva reakcije, kao primjerice model i glumica Ema Kovač na nedavnom crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala. Vjerujemo da je ista situacija sa zadovoljnim klijenticama koje će ovog puta doista imati što birati jer svaka haljina dolazi u nekoliko boja, a nose imena po talijanskim nazivima hrvatskih mjesta. Ivan nam je došapnuo da je riječ “o spajanju talijanske i hrvatske modno-poslovne priče” te da više od toga ne smije odati. Eh, sada nas zanima još više!

“Mojim klijenticama je to bitno, ta mogućnost da se haljina izradi u drugoj boji, kraća ili duža, ili pak s rukavom. Takva sitna promjena ne čini nikakvu razliku estetici, a dobijemo zadovoljnu klijenticu koja jest epicentar moga rada. Modeli su izuzetno moderni, efektni i udobni, no uvijek je bolje uživo isprobati u Alduk Showroomu i sama donijeti sud”, dodao je Ivan dok su nama oči bježale na posebne modele u kolekciji izrađene u stilu visoke mode. Sati ručnog rada i hrpa ljuskica utkana u ove haljine nas je doista osvojila.

Pred objektivom Sanje Jagatić našla se posebna Irena Božić, dok su make-up i kosa djelo Simone Antonović i Jasmine Salo (YS Parlour).

Kolekcija je već dostupna u Alduk dućanu, a uskoro će svoje mjesto pronaći i na službenoj stranici alduk.hr.

 

Alduk kolekcija

Alduk kolekcija

Alduk kolekcija

Alduk kolekcija

Alduk kolekcija

Alduk kolekcija

Izvor i foto: PR