Nova kolekcija nakita Ive Viljevac očekivano je šarmantna

by | 1 studenoga, 2023
hrvatski brend nakita

Svaka sezona u modnom smislu obilježena je novitetima koje modni entuzijasti s nestrpljenjem iščekuju, a modna slagalica besprijekornog nakita koju nam slaže Iva Viljevac obilježava najaktualnije trendove za ovu jesen i zimu.

Zagrebačka dizajnerica nakita, koja godinama uljepšava poznata lica svojim ručno rađenim ukrasima, pripremila je kolekciju koja vodi glavnu riječ u ovogodišnjim trendovima, a njezine savjete zapisujemo u pravi modni almanah bez kojega ne izlazimo van! Minimalistički dizajn, diskretni ukrasi i slojevitost u kombiniranju doživjeli su procvat i odveli nas na potpuno novo putovanje u dizajnu nakita koji je mladoj dizajnerici već poznata postaja. Poznata dizajnerica potrudila se iznijeti svoju viziju tipične “Iva Viljevac girl” i donosi trendove ove sezone koje nikako ne smijete propustiti.

“Trendi cure na prvo mjesto stavljaju autentičnost i ne boje se pokazati vlastiti stil kroz više vrsta nakita. I ove sezone želimo se osjećati ugodno u odjeći koju nosimo, ali i uz ležernu odjeću uz pomoć nakita sada možemo postići sjajan look, izgledati drukčije i zablistati. Najoriginalniji look postići će djevojke koje hrabrim odabirom jednostavnog nakita ostavljaju snažan dojam i njime u fokus stave svoj karakter.”

hrvatski brend nakita

Vodeći trend koji vam ove sezone ne smije promaknuti jest crvena boja: “Iako je nakit u crvenoj boji uvijek popularan, ove sezone s njim ne možete pogriješiti jer je crvena u svim nijansama apsolutno zavladala kompletnom modnom scenom i u nakitu doživljava ozbiljan povratak bez obzira o kojoj je prigodi riječ.” U kolekciji za ovu jesen i zimu ističe se koraljni set koji čine ogrlica, narukvica i prsten, koji izgledaju neodoljivo kad se nose zajedno, ali i samo jedan od tih komada napravit će ozbiljnu promjenu u jednostavnim modnim kombinacijama zbog materijala koji nikad ne nudi istu nijansu crvene boje te minimalističkog dizajna koji suptilno naglašava odjeću koju nosite.

hrvatski brend nakita

Neodoljiv trend za nadolazeću sezonu je mixed metals, a sastoji se od nakita različitih boja metala. Još jedan trend koji se veže uz mixed metals neizostavan je layering, nošenje više ogrlica, narukvica ili prstenja istovremeno. Opuštene i jednostavne odjevne kombinacije idealna su podloga za ovakvo kombiniranje nakita. “Srebro je doživjelo veliki povratak, međutim, zlatna je i dalje mnogima favorit. Sada jednostavno kombinirajte i jedno i drugo. Pletene Twist ogrlice prekrasno se slažu s decentnim lančićima iz prethodnih kolekcija, kao što nježan Initial prsten nadopunjuje prethodne kolekcije prstenja. A kod nizanja narukvica i prstena pravila više ne postoje jer uz nakit jednostavnog dizajna ne postoji strah od pretjerivanja.”

hrvatski brend nakita

“Jedan od najoriginalnijih trendova ove sezone potiče autentičnost, a odabirom samo jedne naušnice, ili još bolje – earcuffsa nošenih na jednoj strani, postiže asimetriju koja stvara statement efekt čak i u svijetu jednostavne elegancije”, poručuje dizajnerica.

“Ovaj trend također je i vrlo praktičan za sve one koji gube nakit i ostaju bez parova; sada je njihov trenutak da zablistaju! Šalu na stranu, jedan od najoriginalnijih trendova ove godine dolazi u obliku jedne naušnice koja asimetrijom pruža statement efekt i izvrsno se slaže s modernim kombinacijama i odjećom na rubu ekstravagancije. U novoj kolekciji još jednom kreiram single naušnice, a ovaj put personaliziranu Initial varijantu sa slovima.”

decentan nakit

Nova kolekcija dizajnerice najdelikatnijih modnih detalja u Hrvatskoj dovoljno je raznovrsna da u potpunosti ugodi svima koji žele pratiti neki od ovih savjeta, ali i onima koji samostalno stvaraju svoj look jer je ponuda nakita bogatija nego ikad. Dućani na dvije lokacije, u Dežmanovoj 4 i u City Centeru one West, pripremljeni su za sve vaše potrebe i ideje ove sezone, a na web-stranici ivaviljevac.com možete pogledati kompletnu ponudu i iz udobnosti svog doma osmisliti i naručiti svoju kombinaciju nakita. Za dodatne ideje pratite svakodnevne savjete putem profila na društvenim mrežama – Instagram: ivaviljevac_jewellery i Facebook: Iva Viljevac.

decentan nakit

decentan nakit

Foto: Rajna Raguž