Ispovijest Kristine Bradač

by | 29 veljače, 2016

“Optical Express mi je promijeno pogled na svijet”.

1

Vrhunskom timu oftalmologa svoje je zdravlje očiju odavno povjerila Kristina Bradač, na čiju je preporuku isto učinila i Iris Androšević Pinjuh.

Organ oka, jedan od najdragocjenijih organa u ljudskom tijelu, čija funkcija spada među najsloženije i najvrjednije, nažalost, predstavlja i problem velikog broja ljudi. No, tehnologija i na ovom području napreduje velikom brzinom pa su tako laserske operacije, nekada tabu-tema o kojoj se govorilo s određenim strahom, danas toliko napredovale da se smatraju najsigurnijim medicinskim zahvatom.

2

Upravo takav najsigurniji i vrhunski tretman nude u Optical Expressu, jednom od vodećih tehnoloških inovatora u svijetu, s klinikama koje su broj jedan diljem Europe. Dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić predstavljaju vrhunski tim kirurga, koji su svoje znanje usavršavali u Münchenu, Kölnu, Orlandu, San Diegu, San Franciscu, Londonu… Ovom timu svoje zdravlje očiju povjerila je i naša poznata dizajnerica Kristina Bradač, na čiju će preporuku u ruke vrhunskih stručnjaka doći i njezina prijateljica Iris Androšević Pinjuh.

5

“Od kada sam prije dvije godine skinula dioptriju, moje svakodnevne obveze postale su puno lakše. Preporučila bih to svakome, kao što sam preporučila i svojoj prijateljici Iris Androšević Pinjuh, koja dugi niz godina ima problema s vidom. Meni je Optical Express, u doslovnom smislu, promijenio pogled na svijet.”

3

U Optical Expressu konstantno postavljaju visoke standarde u laserskoj korekciji vida pa su tako uveli iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji upravo po mjeri pacijenta. Riječ je o revolucionarnom wavefront dijagnostičkom uređaju, koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima oka svakog pacijenta. Korištenjem ove tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije od naočala, leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije.

4

Optical Express, na adresi Strojarska cesta 18 u Zagrebu, prvi je izbor za vid koji će omogućiti bolji i kvalitetniji život.

Izvor i foto: Promo/Sara Dombre