INDIRA FORZA DOČEKALA ZORU U DRUŠTVU TAMBURAŠA! Poslušajte novu pjesmu “Pukni zoro”

by | 4 veljače, 2019

Nije tajna da se Indira Forza i tambura vole javno, zato i ne čudi da je novi singl sa samostalnog albuma Valkira upravo duet s tamburaškim sastavom Dyaco, pjesma „Pukni zoro“.

Glazbu potpisuje Ante Pecotić, produkciju Bojan Šalamon Shalla, a tekst „Pukni zoro“ napisala je Indira Levak. Pronašla je pravu formulu riječi kako dotaknuti svaku dušu i probuditi emocije. „Ova pjesma kao stvorena je za dobre fešte, ne postoji čovjek koji se ne voli zabaviti i ponekad zapjevati s društvom. „Pukni Zoro“ je definitivno okidač i za one koji vole sjediti zavučeni u kutu. E nema toga kad se pojavimo moji prijatelji iz benda Dyaco i ja! Svi su tada na nogama!“, objasnila nam je Indira koja je blistala na snimanju zahvaljujući svom glam timu Vikler i ruž te stylingu koji potpisuje Martina Sporiš, a koji je unio akcent u bojama u cijelom konceptu spota koji je redatelj Marko Zeljković zamislio kao kontrast noći, koja uvijek krije dobru zabavu i mirne zore, koju su Indira i Dyaco dočekali u kutjevačkim podrumima.

Dyaco već godinama surađuje s Indirom Forzom i ovaj je duet bio logičan slijed njihove glazbene suradnje. „Naše tambure i Indirina energija savršena su kombinacija za dobru zabavu, to se dogodilo i na snimanju ove pjesme što mislim da se osjeti u zvuku, a sada vidi i u ovom spotu. Spremamo mi još puno toga za našu publiku”, otkrio je za kraj Danijel Car iz Dyaca.