Jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar spaja modni i enološki svijet

by | 14 rujna, 2020

U svijetu u kome je sve više lažnih vijesti, nepovjerenja i podjela, potraga za istinom čini se važnijom nego ikada prije. Kroz svoju jesensku mini kolekciju, u potragu za njom uputila se i modna dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik.

“In Vino Veritas” – jesenska mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta
Svoju kolekciju baziranu na bojama dozrelog grožđa, idealnu za prijelaz iz ljeta u ranu jesen, dizajnerica je nazvala In Vino Veritas, aludirajući na povezanost čovjeka i prirode, posebice važnu u ovim ne baš jednostavnim, pandemijskim vremenima. U prepoznatljivom, nekonvencionalnom Etna Maar stilu, modeli su idealni za sve željne slobode i pokreta.

Suradnja s vinarijama Medea, Teraboto, Damjanić i Rossi, na čijim je lokalitetima kolekcija “In Vino Veritas” snimljena, predstavlja još jedan iskorak modnog brenda poznatog po svojoj inovativnosti i jedinstvenosti – spaja dva, iako na prvi pogled različita, no u svojoj suštini vrlo kreativna svijeta, modni s onim enološkim, koji svojim proizvodima posljednjih godina osvaja ne samo domaće nego i svjetske enoznalce.

Modni brend Etna Maar i dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik mini kolekcijom “In Vino Veritas” nedvosmisleno potvrđuju da u svakoj interakciji s prirodom čovjek dobije puno više nego što traži jer nema ljepše pozornice ljudskom stvaralaštvu od nje!

Model: Sandra Dimlić
Fotograf: Igor Emil Horvat