Etna Maar – modna vizija nastala u međuvremenu…

by | 26 studenoga, 2019

„Međuvrijeme je ono vrijeme koje se događa, a mi ga ne doživljavamo kao cjelinu. No, to je vrijeme kada se rađaju ideje, nastaju najvažnije odluke, čine prvi koraci… To je vrijeme između vremena. Tako je i ova kolekcija, nastala u vremenu između nekih životnih odluka, obiteljskih događanja, poslovnih putovanja, zapravo priča o jednoj ideji koja se materijalizirala baš u tom međuvremenu“, kaže dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik.

Modna marka Etna Maar koju Andrijana Subotić Pjajčik dizajnira već dugi niz godina zauzela je posebno mjesto na hrvatskoj modnoj sceni i omiljena je među ženama koje odijevanjem žele jasno pokazati svoj stav i naglasiti osobnost. Ove sezone Etna Maar nudi kreacije nastale „u međuvremenu“ i u svakom komadu odjeće očitava se Andrijanina umjetnička snaga nadopunjena životnom svakodnevicom. Komadi su istovremeno „pomaknuti“ i nosivi, nesvakidašnji i obični, a to je karakteristično za cijeli Andrijanin opus.

Tople deblje tkanine, pletenina, umjetna koža i krzno – materijali su koji prevladavaju kolekcijom, a izbor odjeće je odličan pa je doista teško odlučiti koje hlače, suknje, tunike, veste, haljine, jakne ili kapute odabrati.

Kolekcija #umeđuvremenu / #meanwhile očekuje vas u zagrebačkom dućanu Etna Maar u Ilici 82 i na webshopu www.etnamaar.com


Fotografije i produkcija: Klodier