Ova alternativa injekcijama dermalnih filera postala je jedan od najpoželjnijih beauty preparata

Ili kako vratiti vrijeme svojoj koži bez igle?

by | 5 siječnja, 2023
dermalni fileri

Jedinstvena po svojoj patentiranoj formuli i načinu aplikacije, Fillerina 12HA prvi je neinvazivni filer tretman za kućnu uporabu i prava alternativa injekcijama dermalnih filera. Ovaj proizvod opravdano je postao jedan od najpoželjnijih beauty preparata sezone.

Posebnost Fillerina filer tretmana je u tome što se može koristiti u udobnosti vlastitog doma. Svi koji traže alternativu injekcijama dermalnih filera jer ne vole igle, a uz to žele što prirodniji izgled, Fillerina 12HA prirodan je izbor.

Učinkovitost tretmana temelji se na patentiranim aktivnim sastojcima, a koža je već nakon prvih nekoliko dana punija, hidrirana i svježa. Fillerina 12HA jedini je proizvod na tržištu koji sadrži mješavinu 12 hijaluronskih kiselina različite molekularne mase. Ova formula omogućuje njihovu apsorpciju u najdublje slojeve kože, što rezultira popunjavanjem, zaglađivanjem bora te vraćanjem volumena usnama i obrazima.

Patentirana formula sadrži i tri molekule kolagena i dvije molekule elastina koje vraćaju svježinu kože, obnavljaju njezinu elastičnost i vraćaju konture lica. Naša koža prirodno sadrži hijaluron, kolagen i elastin, no njihova mogućnost obnove i koncentracija tijekom vremena se smanjuje. Što smo stariji, a koža je zrelija, manja je razina tvari potrebnih za svježinu i mladolik izgled kože.

dermalni fileri

FILLERINA 12HA U SVIJETU POSTAJE BROJ 1 PODRŠKA PRIRODNOJ LJEPOTI

Rezultati Fillerina 12HA intenzivnog filer tretmana su postupni, što osigurava prirodan izgled bez boli i mikrotrauma koje nastaju ubodom igle kod primjene dermalnih filera. Za razliku od dermalnih filera, Fillerina se nanosi preciznim aplikatorom sa zaobljenim vrhom (izgleda kao igla, ali nije igla) i osigurava nanošenje proizvoda na točno željena područja.

Fillerina  12HA 14-dnevni tretman može se ponoviti svaka tri do četiri mjeseca. Fillerina formula odgovara svim tipovima kože upravo zato što sadrži tvari koje se i prirodno nalaze u koži, a tijekom starenja njihova se koncentracija smanjuje. Fillerina hidrira i suhu kožu, uravnotežuje masnu kožu te je sigurna za osjetljivu kožu.

Uz 14-dnevni tretman, u Fillerina 12HA liniji su i kreme za dnevne tretmane kojima se zadržava i pojačava ukupni rezultat intenzivnog filer tretmana. Dostupne su Fillerina 12HA dnevna i noćna krema te Fillerina 12HA krema za područje oko očiju i za područje usana. Fillerina 12HA kreme također sadrže 12 hijaluronskih molekula različite molekularne mase i druge njegujuće sastojke te su dostupne u tri različita stupnja.

dermalni fileri

dermalni fileri

dermalni fileri

Novo u ponudi – Fillerina 12HA ekstenzije za specifična područja

USNE I USTA
OČI I KAPCI
JAGODICE
VRAT I DEKOLTE
PLUMPING MASKA – ZA DANE KAD ŽELITE ZABLISTATI

Svaka formula za specifične zone prilagođena je specifičnim djelatnim tvarima koje su usmjerene na područja koja se tretiraju (učinci protiv bora, učvršćivanje, povećanje volumena).

Svi novi proizvodi Fillerina 12HA Densifying-Filler za specifične zone dolaze s posebnim aplikatorom za masažu područja koje se tretira (različitim za svako područje), koji omogućuje optimalno prodiranje i raspodjelu proizvoda.

dermalni fileri

dermalni fileri

dermalni fileri

Podršku prirodnoj ljepoti, koju je razvio švicarski laboratorij Labo, u odabranim ljekarnama predstavlja farmaceutska tvrtka Salveo.

Više informacija možete otkriti na službenoj web-stranici brenda ili putem Instagrama.

Foto: PR