Idealne boje za vaše okruženje kod kuće

Boje temeljene na vašoj auri

by | 28 travnja, 2021
boje u kući, dom, kuća, boje

Unošenje nove boje u vaš dom može u potpunosti promijeniti osjećaj vašeg prostora. To je zato što boje nose energiju. Svaka boja ima svoje značenje pa se one koriste i u raznim terapijama jer mogu utjecati na fizičku, emotivnu i mentalnu razinu čovjeka i njegove psihe. Boja aure postoji na duhovnoj razini te preko nje otkrivamo svoje sposobnosti i talente. Aura je naše energetsko polje koje se ne vidi golim okom – otisak duše. (Pročitajte: Znate li koju boju aure imate i što to zapravo znači?)

Sussana Merick, duhovna trenerica govori što znači određena boja u vašem domu jer upravo ta boja izražava vašu auru, to jest vaše misli i osjećaje te energiju.

Crvena: idealna za spavaću sobu, možda u obliku noćne svjetiljke jer izražava senzualnost i romantiku. Ne mora to biti isključivo kričavo crvena boja, već mogu biti i nijanse crvene – bordo, tamno narančasta…
Plava: usmjerena je na komunikaciju, a zbog svojih nijansa može se dodati u bilo koji prostor kuće – od malih predmeta, vaza, jastuka, pokrivača…
Narančasta: boja koja izražava samopouzdanje i društvenost. Možete je izraziti stvarima u vašem životnom prostorom, poput svijeća, jastuka ili čak naranča na kuhinjskom stolu.
Žuta: znači da tražite određenu dječju razigranost i radost. Povezana je i sa samoizražavanjem te u postavljanju stava prema pozitivnom danu svako jutro.
Zelena: ukazuje na izvrsnu boju koju možete uklopiti u svoj dom kroz stvari poput biljaka, tapete na zidu ili nekog umjetničkog djela.
Ljubičasta: pokazuje vašu želju za istraživanjem kroz kreativnost, a male stvari u ovoj boji pomoći će da nesmetano sanjarite.

Dajte mašti na volju i pustite svojoj auri da se izrazi.

FOTO: Joanna Bogacz/Pexels

Tagovi: