I službeno je objavljeno kad stiže nastavak serije “Seks i grad”!

And Just Like That....

by | 5 listopada, 2021
seks i grad, serija, and just like that

Početkom ove godine najavljeno je snimanje novih epizoda serije “Seks i grad”, i od tada svi vjerno iščekujemo kad ćemo opet gledati slavnu postavu na malim ekranima!

Novo poglavlje serije naslovljeno je “And Just Like That“, a u njemu će glumiti Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. Nažalost, glumice Kim Cattrall, koja je u originalnoj seriji utjelovila lik legendarne Samanthe Jones neće više biti, i to zbog svađe s ostalim glumicama, što su i mnogi fanovi dočekali s razočaranjem.

Radnja nove serije, koja će za početak imati deset polusatnih epizoda, prati ljubavne živote i prijateljstvo triju od nekadašnje četiri glavne junakinje u 50-im godinama života, što odgovara stvarnoj dobi glumica koje ih portretiraju.

Objavljen je i prvi teaser ove kultne serije pa znamo da se bliži dan kad ćemo gledati Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis – omiljene junakinje i New York City dame.

Šuška se da bi serija mogla dobiti i više nastavaka od planiranog, a i moguć povratak legendarne Samanthe. Ostaje nam samo čekati i vidjeti, a do tada uživati i u ovoj novoj priči – već ovog prosinca – kad stiže prva epizoda na HBO Max kanal, a to je sada službeno objavila i Sarah Jessica Parker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Izvor i foto: Instagram, naslovna: @justlikethatmax