I ovaj vikend bit će u znaku odličnih buvljaka, izdvajamo tri adrese

by | 31 ožujka, 2023
buvljak odjeća

Stigao je još jedan vikend i vrijeme je za nove buvljake u gradu Zagrebu!

Priznajemo, ovo postaje svojevrsna rutina jer sada više ne možemo zamisliti vikend bez najava i posjeta buvljacima koji se redovito održavaju. Zato, ako i vi tražite nove komade odjeće ili ste jednostavno otvoreni za razmjene, već od sutra možete posjetiti čak tri adrese i tamo pronaći ponešto za sebe. Čeka vas Pop-up Lager s dizajnerskim komadima (koji možete posjetiti i u nadolazećem tjednu, ako ne preferirate vikend), Spring Vintage Bazar i Party razmjene vol. 10.

Svaki poseban na svoj način, a ako stignete  – zašto ne biste posjetili sva tri? Evo detalja u nastavku:

Vikend-buvljaci u gradu Zagrebu

Pop-up Lager

Personal shopper Nika Bijelić izdvojila je Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Saint Laurent i druge komade s dizajnerskim potpisom koje ćete moći vidjeti već ove nedjelje. Kako kaže u najavi, shopping će se odvijati na etaži -1 u novouređenom klupskom dijelu Regulara. Osim eventa u subotu, u shopping u miru i bez gužve možete doći u nadolazećem tjednu (od 3. do 7. travnja) od 10 do 19 sati.

Mjesto: Regular bar, Ilica 65

Vrijeme: Nedjelja, 2. 4. od 12 sati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nikaaudrey

Spring Vintage Bazaar // Figa Garden

Mau Mau, Deee Vintage i Moon In Retro za vas su pripremili pregršt divnih proljetnih vintage stvarčica pa ih nikako ne propustite posjetiti ovog vikenda – jer vas čeka brdo svega!

Mjesto: Figa Garden by Henrik, Gundulićeva 39

Vrijeme: Subota 1. travnja, od 11 do 18 sati

buvljak zagreb

Party razmjene vol. 10

To je događaj gdje svojim “starim krpicama” dajemo nov život, a nečije “stare krpice” nas vesele – kažu organizatori. Razmjena odjeće, obuće i raznih modnih dodataka – a vi ponesite sa sobom maksimalno deset komada čiste i neiznošene odjeće, obuće ili neke od modnih/školskih dodataka koje možete zamijeniti za stvari drugih ljudi.

Mjesto: Mjesni odbor Dubrava Središte, Međimurska 55

Vrijeme:  Subota 1. travnja, od 16 do 18 sati

buvljak zagreb

Foto: Unsplash, FB, Instagram