Upoznajte Human, hrvatski brend donjeg rublja stvoren za maksimalnu udobnost

by | 8 prosinca, 2023
human-donje-rublje

Napokon smo dočekali predstavljanje limitirane kolekcije donjeg rublja brenda Human.

Osmislili su ga modnom svijetu već dobro poznati modni fotograf Šime Eškinja i dizajnerica Saša Maksimiljanović.

“Cjelokupnu ideju smo razradili u vrijeme korone i čuvali je kao pravu modnu poslasticu. Sada je došlo pravo vrijeme da je predstavimo publici. Riječ je o visokokvalitetnom donjem rublju univerzalne sive boje, koja omogućuje da se materijal u potpunosti stopi s ljudskom kožom, svih rasa, boja, spola. Na kraju krajeva, svi smo mi samo ljudi”, rekla je Saša Maksimiljanović, pojašnjavajući značenje imena brenda.

human donje rublje

human donje rublje

Human je modni brend osmišljen da kvalitetom i izradom bude jednako primamljiv oba spola i iako atraktivan, kreiran je da bude ugodan za svakodnevno nošenje.

“Želja nam je da se svi osjećaju dobro u svojoj koži. Zato sam u kampanji koristio od poznatih TV lica i sportaša do likova iz susjedstva koji svojim karakterom i osobnošću naglašavaju naše različitosti. A opet, svi smo mi od krvi i mesa. Fotografije prikazuju upravo to, prave ljude. Koristio sam minimalnu rasvjetu, svi modeli sasvim su prirodni i bez šminke”, otkrio je Šime Eškinja.

human-donje-rublje

human-donje-rublje

human-donje-rublje

U kampanji su tako sudjelovala imena poput Nike Turković, Lejle Šehović, Anđe Marić, Željka Vlaića, Marka Mićunovića i mnogih drugih. Human će se moći kupiti u modnom ateljeu Saše Maksimiljanović. Sastoji se od muških bokserica, gaća, potkošulje, ženskih gaćica, brazilki, potkošulje i sportskog topa.

Pohrlite po svoje poklone za pod bor, a najbolje za same sebe, i uživajte u svojoj drugoj koži – Human sportskom donjem rublju.

Foto: PR