Hrvatski brend Skinfinity predstavio je novu kremu za redukciju hiperpigmentacijskih pjega

by | 3 lipnja, 2019

Prva hrvatska premium kozmetika SKINFINITY lansirala je na tržište novi proizvod – FINITYLIGHTNER, kremu za redukciju hiperpigmentacijskih pjega. Specijalno formulirana krema s trostrukim učinkom, koja smanjuje intenzitet postojećih i pojavu novih hiperpigmentacijskih pjega na koži, ublažava postojeće znakove i usporava pojavu novih znakova starenja kože te je dubinski i učinkovito hidratizira. Posebnost ovog proizvoda nije samo u sastavu i visokovrijednim sirovinama nego i u činjenici da je ovo proizvod koji se može koristiti cijelu godinu.

U prepunom restoranu A POSTO okupila su se brojna poznata lica kako bi dali podršku prvom hrvatskom brendu premium kozmetike i otkrili inovativnu kremu proizašlu iz SKINFINITY laboratorija.

Specijalno formulirana krema s trostrukim učinkom, koja smanjuje intenzitet postojećih i pojavu novih hiperpigmentacijskih pjega na koži, ublažava postojeće znakove i usporava pojavu novih znakova starenja kože te je dubinski i učinkovito hidratizira. Posebnost ovog proizvoda nije samo u sastavu i visokovrijednim sirovinama nego i u činjenici da je ovo proizvod koji se može koristiti cijelu godinu.

Priliku da prva u Hrvatskoj isproba ovaj luksuzni SKINFINITY novitet nije propustila niti Borna Kotromanić koja je ovom prigodom od SKINFINITY tima dobila i posebnu zahvalnicu kao celebrity za ostvarivanje misije zdrave i njegovane kože. Bile su tu i glumica Judita Franković, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, trenutačno najtraženije manekenke Ivana Vukušić i Mia Matić, koreografkinja Andrea Solomun, pjevačica Manuela Svorcan, dizajnerica Martina Herak, plus size model Lucija Lugomer, ali i zvučna imena s društvenih mreža Matea Miljan i Donna Lugonja Petković. Da niti muškarci nisu imuni na vrhunsku kozmetiku pokazali su svojim dolaskom i TV voditelj Dorian Elezović, ali i Davor Lovrinić, glumac iz kazališnog hita “Jesus Christ Superstar”.

Mirela Ilenić

Okupljenima se kao suradnik za PR i marketing obratio i Hrvoje Vukov, koji je istaknuo SKINFINITY vrijednosti, a posebno predstavljanje novog proizvoda imala je direktorica brenda, Mirela Ilenić. Istaknute su sve važne odrednice brenda i novog proizvoda kao i činjenica da je FINITYLIGHTNER već dostupan u SKINFINITY butiku na adresi Tkalčićeva 80, kao i u ljekarnama, gdje su dostupni i svi drugi proizvodi brenda.

Krastavac, dud i hibiskus su glavni sastojci FINITYLIGHTNER kreme, a ljubav i podrška prema hrvatskoj proizvodnji i trudu tima bili su glavni elementi SKINFINITY večeri.

Foto: PR