Veliki uspjeh! Poznata hrvatska hair stilistica sudjeluje na ovogodišnjem London Fashion Weeku

by | 14 veljače, 2023
salon evelin

Beauty industrija jedna je od najbrže rastućih i kako bi u istoj opstali, izuzetno je važno pratiti sve novitete i trendove. Već s pet godina, kao mala djevojčica, Evelin Benković znala je da je frizerstvo njezin životni i poslovni put. Godine truda i rada te konstantne edukacije iznjedrile su danas jedan od najpoznatijih salona u Hrvatskoj te samim time i omiljeno mjesto javnih osoba koje svoje povjerenje daju upravo Evelin i njezinom timu.

Zagrebački salon Evelin profilirao se kao salon vrhunske kvalitete koji okuplja frizere s dugogodišnjim iskustvom koji su prošli brojne inozemne edukacije. A sasvim sigurno će nakon povratka Evelin iz Londona znanje i iskustvo koje će steći na prestižnom tjednu mode prenijeti na svoje suradnike.

Više od 20 godina individualnog pristupa, vrhunskih proizvoda i stalnog usavršavanja rezultiralo je time da je Evelin pozvana kako bi sudjelovala na ovogodišnjem prestižnom modnom događanju – London Fashion Weeku, gdje će uljepšavati brojne modele koji će nositi revije.

salon evelin

Na London Fashion Weeku, koji će se održati od 17. do 21. veljače, Evelin će imati priliku raditi s brojnim svjetskim dizajnerima i razmjenjivati iskustva s kolegama iz cijelog svijeta, među kojima su svjetski poznati frizeri poput Nicka Irwina, koji je godinama glavni hair stilist na London Fashion Weeku.

“Sretna sam jer mislim da je ovo uistinu događaj koji ću pamtiti cijeli život. Veselim se upoznati kolege koji dolaze na London Fashion Week te zajedno s njima dijeliti iskustvo. U svoj posao dala sam se u potpunosti, moj salon i moj tim moja su snaga te vjerujem da ću pri povratku iz Londona biti bogatija za još jedno prestižno iskustvo. Moj odlazak na događanje poput ovog dokaz je da se kvaliteta i trud itekako isplate i prepoznaju“, dodaje Evelin Benković.

hrvatska hair stilistica

Foto: Šime Eškinja