Hoću knjigu odabrao najbolje školske torbe!

Uz nagradni natječaj Hoću knjigu ove godine provodi i dobrotvornu akciju u kojoj svi možete sudjelovati

by | 20 lipnja, 2021

Dok se djeca vesele praznicima, roditelji, a osobito roditelji prvašića, posebno su uzbuđeni. Bilježnice, knjige, cjelodnevni boravak, korona… Pitanja je previše! Kako bi im olakšali muke prilikom odabira torbi i školskog pribora u kultnom Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7, snimljena je revija modela školskih torbi brendova Gorjuss, Herlitz, Connect i Target.

Možda niste znali, ali najčešći kupci školskih torbi su mame, a njihov odabir ovisi o preferencijama djeteta u kombinaciji s racionalnim kriterijima i obično se biraju prema spolu. Za dječake se uglavnom biraju sportski motivi ili neki crtani junaci. S djevojčicama je to ipak malo kompliciranije, vjerovali ili ne!

Dobrotvorna akcija i nagradni natječaj

U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb organizirat će se dobrotvorna akcija prikupljanja školskog pribora. 

Početak dobrotvorne akcije je 28. lipnja i traje do 22. kolovoza 2021. kroz pet trgovina Hoću knjigu u Zagrebu:

  • Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7
  • Hoću knjigu, Arena centar
  • Hoću knjigu, Supernova Buzin
  • Hoću knjigu, City Center One West
  • Hoću knjigu, Supernova Garden Mall

Uključite se i vi i pomozite malim Zagrepčanima zakoračiti u novu školsku godinu. Sve što trebate napraviti jest da pribor, bilježnice i ostali školski asortiman, koji možda imate doma neiskorišten, ubacite u za to predviđenu kutiju. Želite li pomoći, ali nemate ništa za donaciju, školski asortiman možete i kupiti u bilo kojoj trgovini i donijeti u svoj najbliži zagrebački Hoću knjigu. 

A kako djeca djeci daju najbolji vjetar u leđa, ove godine osmišljen je i nagradni natječaj u kojem će djeca crtati ili pisati o svojem prvom danu škole i tako motivirati nove prvašiće! Natječaj i pravila bit će objavljeni na društvenim mrežama Hoću knjigu, a najbolja tri rada koja će odabrati stručni žiri će razveseliti jednim školskim ruksakom i dva paketa školskog pribora s knjigom. Sve pristigle radove objavit će se na društvenim mrežama, a potom i predati djeci za koju je i pokrenuta akcija, uz pakete školskog pribora prikupljene kroz akciju.

Produkcija revije: Hoću knjigu
Fotograf & Snimatelj: Saša Jungić & Ivan Maričić
Modeli: Fashion Team Kids
Profokus Make up & Hair Team: Dora Pećnik Malčević, Antonija Tomić, Pavla Sedlarić