H&M predstavio kolekciju loungewear komada ukrašenih citatima poznate pjesnikinje

by | 21 siječnja, 2021
H&M Yrsa Daley-Ward

Kolekcija koja slavi self-care.

Baš kad smo pomislili da udobna odjeća za opuštanje kod kuće ne može biti bolja, H&M nas je odlučio razuvjeriti, i to svojom novom suradnjom.

Poznati je high street brend predstavio novu loungewear kolekciju nastalu u suradnji sa svjetski poznatom pjesnikinjom i autoricom, Yrsom Daley-Ward, čije ste stihove sigurno zapazili na Instagramu posljednjih godina. Poezija ove proslavljene autorice je, kako piše H&M, snažan komentar na život, ženstvenost i razumijevanje koje imamo za sebe same, i kao takva se savršeno uklopila u aktualna vremena. Linijom veoma udobnih komada kao stvorenih za slobodno vrijeme provedeno kod kuće H&M je “spojio Yrsine afirmativne riječi s održivijim materijalima”.

H&M loungewear

Citati poput “If you have to fold to fit in, it ain’t right” ili “There will always be your heart” krase kratke hlače i pripadajuće im sweater majice, predimenzionirane majice kratkih rukava, kratko rezane topove i hoodiece napravljene od materijala kao što su organski pamuk i reciklirani poliamid. Krojevi su očekivano široki, a boje koje prevladavaju u kolekciji su smirujuće i neutralne, poput sive, zelene i bež.

“Nadam se da će ovu kolekciju ljudi doživjeti kao nešto nosivo, udobno i prekrasno, idealno za nošenje kod kuće ali i izvan nje, te se nadam da će pronaći utjehu u nošenju citata na na svome tijelu. Ovi su citati dizajnirani sa ljubavlju prema samome sebi u mislima”, opisala je Yrsa Daley-Ward svoju suradnju s H&M-om.

H&M Yrsa Daley-Ward

Cijela kolekcija bit će dostupna u dućanima diljem svijeta i na hm.com od 11. veljače, no nekoliko je komada na webshopu dostupno od 21. siječnja 2021. godine. U galeriji ispod pronađite neke od nama najljepših loungewear primjeraka iz ove lijepe linije.

Foto: PR