Marija Šuško Karlić predlaže hit tretmane za zaposlene žene koje se žele njegovati, no imaju manjak vremena

by | 2 prosinca, 2021
hit tretmani za zimu

Gotovo je nemoguće u prosincu ne pričati o ljepoti. Ljepota dolazi iznutra i onda se kao takva manifestira izvana. Pravilnom prehranom, vježbom, uz dovoljno sna i prilagođenom beauty rutinom dolazimo do zadovoljstva svake žene. A samo je zadovoljna žena lijepa žena.

Svaka zaposlena žena trebala bi znati koliko je važno posvetiti se sebi, redovito ići u estetske i kozmetičke centre. Iz mjesec u mjesec brinem se da moje klijentice ponajprije budu informirane i osviještene o brizi za svoju kožu. Pozitivan učinak postižem TRUE CARE metodom cjelovitog pristupa, što dokazujem profesionalnom analizom kože lica svaka tri mjeseca, čime se točno može odrediti u kojem smjeru idemo.

Analiza je prvi i osnovni korak na osnovi kojeg određujem koji preparati i tretmani su za tu osobu.

Nakon toga razgovaramo o željama klijentice i stručnim savjetom pomažem joj da razumije što bi bilo točno za nju. Stoga TRUE CARE metodu mogu slobodno nazvati personaliziranje tretmana. Jer svaka koža je drukčija i tako joj treba pristupiti.

Sinergijom aparata i preparata postižu se najbolji rezultati. Zato sam osmislila pakete koji obuhvaćaju baš svaku problematiku kože.

hit tretmani za zimu

Hit tretmani u medicinsko-kozmetičkom centru Karlik

U ponudi imam tri paketa za zaposlene žene koje se žele njegovati, ali problem im je nedostatak vremena. Mogu im predložiti BASIC, EXPERT i MENAGER by KarliK.

Važno mi je zadovoljstvo klijenata. Ništa nije ljepše nego kad klijentica iz salona izađe s osmijehom na licu. Puna samopouzdanja. Cijelu godinu pa tako i sada potrebno je koristiti pravilne čistače, serume visokih koncentracija i kreme s određenim zaštitnim faktorom. U ovom periodu nemojte zaboraviti na to da vaša koža treba vlažnost i zaštitu od vanjskih radikala. Zagrijane prostorije unutra i vjetar, kiša, hladoća vani isušuju vašu kožu te ona gubi elasticitet.

Pazite i na njegu ruku. Ruke često zaboravljamo, a nebriga oko njih odaje naše godine. Zato vam savjetujem tretman MDA HAND. Za nježan dodir i mekane ruke.

Pazite na njegu usana. Jedinstven i patentiran tretman BEAUTY LIPS by dr. Weyergans vratit će vam sjaj i povećati usne – u svega par minuta.

Obratite mi se s povjerenjem!

Medicinsko-kozmetički centar Karlik, Kralja Tomislava 7, Dubrovnik; [email protected]

Tekst: Marija Šuško Karlić