Heidi Klum i kći oduševljavaju zajedničkim outfitom

Heidi Klum i kći Leni Klum izgledaju kao blizanke u istoj srebrnoj haljini

by | 2 rujna, 2021

Iako se svi uvijek čude kako kći Reese Witherspoon izgleda identično kao i njezina majka, još jedna slavna osoba rodila je svoju mini-verziju. Riječ je o Heidi Klum koja je bodrila kćer koja je za vikend prošetala modnom revijom Dolce & Gabbana u Veneciji. Tim je povodom Leni na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su ona i njezina poznata majka u prekrasnim srebrnim haljinama sa šljokicama, a brojni su komentirali kako sve više nalikuju jedna na drugu.

Za nastup na modnoj reviji, Heidi je nosila srebrnu haljinu sa šljokicama, srebrne štikle i bila ukrašena prekrasnim draguljima. Leni se odlučila za mlađahniji izgled, skraćenom verzijom Heidine haljine i odgovarajućim srebrnim cipelicama, a dvojac nije mogao izgledati bajkovitije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Ranije ove godine, Heidi je otkrila kakav je osjećaj činjenica da je Leni pratila majčine stope i postala model. “Radi stvari koje sam ja oduvijek sanjala!” – priznala je dodavši: “Često joj kažem da na kraju dana mora biti zadovoljna sobom. I da ne radi ništa što ne želi. U redu je reći “ne”.”

Leni je na dobrom putu da ponovi nevjerojatnu karijeru svoje mame supermodela: samo ove godine debitirala je na pisti na Berlinskom tjednu mode, naslovnici za Glamour Germany, a sada je prošetala ovom modnom pistom dok je Heidi navijala iz prvog reda.

 

Foto: Christopher Polk/Getty Images Entertainment via Getty Images