Heidi Klum i druge slavne osobe otkrivaju proizvod kojim se rješavaju akni u 48 sati

Bez ožiljaka i po kratkom postupku

by | 1 prosinca, 2023
Heidi klum omiljeni kozmetički proizvod

Recenzenti navode da su rezultati korištenja omiljenog losiona protiv akni Gwyneth Paltrow i Heidi Klum vidljivi za manje od 48 sati.

Kad proizvod za njegu kože koriste slavne osobe kao što su Jennifer Aniston, Kylie Jenner, Heidi Klum, Naomi Campbell, Bella Hadid, Gwyneth Paltrow i Ashley Graham, onda znate da je stvarno vrijedan pompe. U pitanju je Drying Lotion Marija Badescua, nagrađivana formula koja briše akne i prištiće.

Tijekom intervjua za “Elle”, Aniston je otkrila da je godinama koristila taj proizvod. Paltrow je ovu tajnu otkrila kod svoje njujorške estetičarke. Jenner ga je na Snapchatu preporučila kao odličan proizvod. A u videu za “Harper’s Bazaar”, Graham je gledatelje upoznala s proizvodima koje najčešće koristi, a među njima je bio i kultni Badescuov losion.

najbolje rješenje za akne

Još jedna velika obožavateljica je Heidi Klum, koja je za Who What Wear prije ove godine ostala iskreno izjavila: “Svojoj 16-godišnjoj kćeri kažem da ne smije istiskivati i dirati svoje prištiće, ali ja to sama radim. Ponekad jednostavno ne možete odoljeti! Naučila sam kako pravilno istisnuti aknu, a to je ključ. Nikad ne smijete koristiti nokte, već to morate učiniti zglobovima prstiju i istisnuti prištić do kraja. Ako to ne napravite kako treba, trebat će mu dulje vremena da zacijeli nego da ste ga samo ostavili na miru, a možete napraviti i ožiljke! Smatram da losion za isušivanje Mario Badescu odlično odrađuje svoju zadaću, ali samo kad uspijete istisnuti aknu u cijelosti.”

Bilo da se borite s neugodnim prištićima ili upaljenim aknama, formula na bazi salicilne kiseline, cinkova oksida i sumpora ubrzava proces zacjeljivanja i istovremeno smanjuje crvenilo. Za razliku od drugih rješenja protiv akni, ovaj losion ne zahtijeva opsežan postupak pripreme. Dovoljno je da pamučnim štapićem umočenim u losion nanesete formulu izravno na aknu i zatim ostavite da djeluje tijekom noći. Prema recenzentima s Amazona, svaki dokaz koji upućuje da ste imali prištić nestaje za 48 sati.

Pročitajte: Kupci ne mogu prestati hvaliti ovu kremu: “Imam 56, a zahvaljujući njoj izgledam kao 36-godišnjakinja”

Foto: Matt Winkelmeyer/Staff, Getty Images North America via Getty Images; PR

Tagovi: