Harry Styles pokreće beauty brend?

Šuška se da ovaj popularni pjevač uskoro lansira beauty liniju i mnogi se već vesele iako nema puno detalja

by | 3 lipnja, 2021

Harry Styles mnogima je omiljeni bivši član grupe One Direction, a sad kad je potencijalno spreman pokrenuti beauty liniju, njegovo mjesto u brojnim srcima je, ne sumnjamo, zacementirano.

Iako puno zvijezda ide upravo u ovome smjeru, zbog činjenice da je Harry Styles prepoznat kao drukčiji član “celebrity svijeta”, mnogi su uvjereni da će nadolazeći brend biti različit i chic – i rasprodati se “u roku keks”.

Prema Us Weeklyu, otkriveni su dokumenti koji pokazuju da je Harry Styles zakupio zaštitni znak za tvrtku koja ga navodi kao direktora. Priroda posla je “veleprodaja parfema i kozmetike” – što je prilično uzbudljiva vijest kako za obožavatelje Harryja tako i za ljubitelje skincarea (dakle, svih nas?). Ukratko, jedva čekamo više detalja o ovoj beauty liniji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

U ovome je trenutku tvrtka nazvana PLEASED AS HOLDINGS LIMITED iako bi se to također moglo mijenjati kako vrijeme bude odmicalo, a ne sumnjamo da će biti riječ o nekom kreativnom nazivu.

Vijesti su oduševile obožavatelje, a od puno oduševljenih reakcija na društvenim mrežama, najviše se pojavljuju one da im Harry Styles može uzeti novac (Harry, take my money!)

Iako u ovoj fazi nemamo pojma kako bi beauty linija izgledala, zamišljamo da uravnotežuje profesionalnost, kreativnost i fluidnost. Kako god bilo, jedva čekamo vidjeti.

 

Foto: Dia Dipasupil/Getty Images Entertainment via Getty Images