Harry Styles lansirao novu kolekciju beauty i modnih proizvoda

Psihodelična kolekcija

by | 10 ožujka, 2022

Otkako je Harry Styles prošle godine lansirao svoj brend Pleasing, beauty karijera mu je krenula uzlaznom kampanjom.

Iako mu je brend baziran na lakovima za nokte koje i sam koristi, u prvu kolekciju je uvrstio i The Pleasing Pen, serum za područje oko očiju i njegu usana, te The Pearlescent Illuminating serum. Nova, psihodelična kolekcija, koja je upravo predstavljena sastoji se od nekoliko lakova, seruma, balzama i nekoliko odjevnih komada, no u skladu s proizvodima Shroom Bloom kolekcije, uvrstio je genijalne ilustracije žaba, cvijeća, mahune i gljiva na modnim komadima u suradnji s glazbenikom Mickom Fleetwoodom.

U kolekciji su predstavljene četiri nove boje lakova za nokte inspiriranih prirodom, Acid Dropc Lucid Overnight serum s AHA kiselinama za večernju rutinu do dva puta tjedno, te balzam za ruke i nokte koji sadrži Tramella gljivu, odličan sastojak iz prirode namjenjen za hidrataciju.

Kao što smo već spomenuli, beauty kolekciju su upotpunili i time zaokružili cijelu priču, limited edition modna kolekcija koja uz sve proizvode izlazi 15. ožujka i dostupna je i za hrvatsko tržište, no pazite da na stranici budete na vrijeme jer je prva kolekcija planula u rekordnom roku.

 

 

 

Foto: PR, Kevin Winter via Getty Images