#HairFlipChallenge je Instagram i TikTok izazov kojem ćete se poželjeti pridružiti

by | 31 siječnja, 2022
K18

Lepršava i zdrava kosa san je svake pripadnice ljepšeg spola, no da bismo postigle upravo takav izgled, potrebno je pronaći onaj pravi preparat. Budući da živimo u ubrzanom svijetu i ne stižemo se dovoljno posvetiti beauty rutinama, ne preostaje nam drugo nego istražiti kako si olakšati život i postati sam svoj majstor. U moru raznih proizvoda za njegu kose posebno se ističe K18 maska koja u samo četiri minute pomoću patentiranog peptida obnavlja kosu i pruža čarobnu transformaciju. Popularna maska dolaskom na domaće tržište osvojila je beauty entuzijastice, upravo zbog brzog i dubinskog djelovanja, koje kosu čini mekanom, glatkom, snažnom i lepršavom.

Kako bi se proširio dobar glas, K18 Hair krenuo je u kreiranje kampanje koja je zabavna za publiku i utjelovljuje samopouzdanje svake žene koja zamahne svojom divnom kosom. S obzirom na to da se u današnje vrijeme sve događa na društvenim mrežama, globalni TikTok profil brenda K18 zaludio je javnost izazovom Hair Flip Challenge. Svjesni činjenice da je TikTok najbrže rastuća mreža, brend želi prenijeti svoju poruku i stvoriti nešto zabavno. Suradnja s tvrtkom Song Candy koja je osmislila originalnu pjesmu, omogućila je integraciju K18 korisnicima platforme na privlačan i autentičan način. Izazov je doživio veliki uspjeh te broji čak 9,1 milijardi pregleda.

Uspjeh globalne kampanje rezultirao je time da je brend odlučio napraviti izazov i u Hrvatskoj pod hashtagom #K18HairFlipChallengeCro. Glavne akterice promotivnog spota koji najavljuje izazov su poznate hrvatske plesačice Tina Walme i Helena Janjušević koje svojim zanosnim i bujnim kosama dokazuju kako je korištenje K18 maske revolucija u beauty svijetu.

hair flip challenge

Ako i vi volite postati svoje snimke na društvene mreže, ovo je prava prilika da sudjelujete u globalnom trendu i postanete viralna zvijezda. Sve što trebate je snimiti video u kojem ćete prikazati transformaciju kose uz nezaobilazno zamahivanje “hair flip”, odnosno pokažite kako vaša kosa izgleda prije i poslije korištenja K18 maske, onako kako u videu pokazuju Tina Walme i Helena Janjušević. Jedino pravilo koje trebate slijediti je da koristite službenu “Song Candy” pjesmu uz hashtag #K18HairFlipChallengeCro.

hair flip challenge

Najbolji video, koji stručni žiri odabere, bit će nagrađen glavnom nagradom koja se sastoji od: dm poklon bona u vrijednosti od 3000 kn, Dyson sušila za kosu, Acca Kappa četke za kosu, K18 maske za kosu (50 ml), K18 tretmana u K18 partnerskom salonu i specijalni paket u kojem se nalaze majica, kapa i bočica za vodu. Preostale 4 nagrade koje će također dodijeliti stručni žiri sastoje se od: dm poklon bona u vrijednosti od 1000 kn, Acca Kappa četke za kosu, K18 maske za kosu (50 ml), K18 tretmana u K18 partnerskom salonu te specijalnog paketa koji uključuje majicu, kapu i bočicu za vodu. Uz pet glavnih, podijelit ćemo i 10 utješnih nagrada – K18 goodie box u kojem se nalaze cool kapa, bočica za vodu i K18 majica! “HAIR FLIP” izazov na Instagramu i TikToku započinje 31. siječnja i traje do 31. ožujka.

Pokažite samopouzdanje, zamahnite kosom i osvojite bogatu glavnu nagradu!

Foto i video: Pave Elez