Hailey Bieber potvrdila glasine o pokretanju svoje beauty linije

Što očekivati?

by | 23 studenoga, 2021

Glasine da Hailey Bieber radi na svom beauty brendu počele su još krajem ljeta nakon što je manekenka gostovala u podcastu Demi Lovato i otkrila da je jako uzbuđena zbog novog posla koji pokreće.

Njezini obožavatelji primijetili su da je zaštitila ime Rhode, što je inače njezino srednje ime, te da pokriva veći dio kozmetike, od parfema, preko njege za kožu, do njege kose, kože i šminke, a sada je napokon i ona potvrdila ta nagađanja. Na svom YouTube kanalu odgovarala je na pitanja obožavatelja i rekla da Rhode napokon dolazi na tržište 2022. godine.

Hailey već duže vrijeme priča o njezi kože i mogla bi izaći s jako dobrom kolekcijom, posebno s obzirom na to da je prošle godine pokrenula malu školu skincarea u suradnju s dr. Barbarom Sturm. Također, otvoreno je pričala o aknama kod odraslih s kojima se borio njen suprug Justin Bieber, pa vjerujemo da će znati pronaći rješenja za problematičnu kožu. Na kolekciji radi već dvije godine, a iako je trenutačno teško nagađati što bi sve moglo biti dio kolekcije, nekolicinu puta je spomenula da voli holistički pristup njezi kože koji uključuje san, dobru prehranu i tek onda proizvodi za njegu kože.

Foto: Rich via Getty Images