Lansira li Hailey Bieber svoj skincare brend?

Nova skincare linija uskoro bi nam mogla stići i od strane Hailey Bieber

by | 24 rujna, 2021
hailey bieber

Biti poznata žena u modnoj ili beauty industriji i ne imati svoj skincare brend danas je postalo gotovo neizostavno i, moramo priznati – nemamo ništa protiv dokle god rade s dobrim laboratorijima i daju nam opcije zbog kojih će nam koža blistati.

Ne bi nas stoga čudilo ni da Hailey Bieber, koja je poznata po izvanrednom stilu i zdravoj koži, lansira svoju prvu skincare liniju. Naime, na gostovanju u podcastu Demi Lovato “4D with Demi Lovato”, Hailey je pričala koliko je uzbuđena zbog svog novog poslovnog pothvata – osnivanja tvrtke u beauty industriji. Gotovo dvije godine rada uloženo je u tvrtku do sada, a čini se da se Hailey napokon potpuno pronašla u tome što želi raditi. Iako nije definirala o kakvim će točno proizvodima biti riječ, dala je naslutiti da na tržištu nedostaje proizvoda pristupačnog cjenovnog ranga koji “doista rade svoj posao”. S obzirom na prošlogodišnju mini skincare školu koju je objavila u suradnji s dr. Barbarom Sturm, radeći preporuke proizvoda koje ona redovito koristi u svojoj rutini, ovo bi bio najlogičniji smjer u kojem bi krenula.

Također, pričala je i o aknama kod odraslih s kojima se trenutačno bori njezin suprug Justin Bieber i pokušava ih zaliječiti prepuštajući se Hailey u ruke sa svim serumima, maskama i tretmanima. Par je inače poznat po tome da se zalažu za holističke beauty tretmane kojima je fokus na spavanju i prehrani, pa tek onda proizvodima, što se čini i posve logično, s obzirom na to da njega kože uvijek dolazi prvenstveno iznutra.

Foto: Frazer Harrison via Getty Images