Gwen Stefani pokazala novu Cruella De Vil frizuru

Pjevačica je svoju inače platinasto plavu kosu potamnila u crno - no samo napola

by | 8 srpnja, 2021

Nismo sigurni da je poznata pjevačica Gwen Stefani ikad imala ijednu drugu boju kose osim platinasto plave, osim možda tijekom samih početaka benda No Doubt. “Merlinka blond” njezin je potpis, tako da nas uvijek malo iznenadi kada privremeno ode u ružičastu ili plavu (što nikada ne potraje). No ovu promjenu, zbog koje izgleda kao blizanka Cruelle De Vil iz “101 Dalmatinca”, nitko nije mogao očekivati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Glazbenica je na Instagramu podijelila prekrasan visoki rep, fotografijom i dvama kratkim videozapisima, a cijelu je priču zaokružila crvenim ružem i kožnim odijelom. Crni dio repa bio je na vrhovima blago uvijen za malo odskoka, padajući nekoliko centimetara pokraj ključne kosti. Rub joj se zaustavi na centimetar iznad obrva, a lice joj uokviruju dva gusta pramena. Iako je mnogima frizura čudna, nama se sviđa ova hrabra promjena jer je baš u njezinome stilu.

Pjevačica je u fokus javnosti nedavno ipak došla zbog drugih, lijepih vijesti. Naime, udala se za dugogodišnjeg partnera prošloga vikenda. Par se službeno vjenčao u subotu, manje od mjesec dana nakon što je pjevačica potaknula glasine o vjenčanju noseći dijamantni prsten na lijevoj ruci. Ceremonija se održala na ranču Shelton’s Oklahoma, gdje su izvori prethodno rekli da je sagradio kapelu s namjerom da se tamo oženi Stefani. Bijeli šator i razni natkriveni stolovi smješteni ispred kapelice – koji je bio ukrašen bujnim cvijećem i zelenilom – mogli su se vidjeti na fotografijama iz velikog dana. Par je najavio zaruke još u listopadu 2020. godine.

 

Foto: Getty Images