Guerlain vas poziva da pošaljete poljubac i spasite pčele

by | 9 travnja, 2021
kiskiss

Kao dio predivnih linija ruževa za usne KissKiss (hidratantni, mat, tekući…), Guerlain je pokrenuo internetsku inicijativu pod nazivom KissKiss Chain kako bi okupio ljude oko ključne obveze za Maison – zaštitu pčela.

Ideja je vrlo jednostavna: svi korisnici Instagrama moći će podijeliti vlastiti Air Kiss (zračni poljubac) putem priče koja koristi filter Guerlain KissKiss, ili posta kako bi se pridružili Guerlainu u ovoj inicijativi. Guerlain će budno pratiti sudjelovanje u ovoj zanimljivoj kampanji. Za svaki objavljeni “zračni poljubac” procvast će 10 000 posađenih cvjetova medunica uz pomoć žena pčelara, koje su dio Guerlainova partnerstva s UNESCO-om i francuskim pčelarskim opservatorijom (OFA). Program je osmišljen za obuku novih pčelara, uspostavljanje novih pčelarskih operacija diljem svijeta u UNESCO-ovim rezervatima biosfere i mjerenje blagodati oprašivanja. Do 2025. godine ovo će partnerstvo obučiti 50 žena pčelara, stvoriti 2500 košnica i dovesti do 125 milijuna pčela.

Guerlainov lanac KissKiss postaje kolektivni način izjavljivanja naše ljubavi prema prirodi.

Cilj sudjelovanja u ovoj inicijativi je objaviti post/story koristeći Guerlain filter, poslati poljubac i označiti #guerlainkisskisschain i @guerlain.

KissKiss filter nalazi se u IG filterima (utipkate Guerlain u tražilicu filtera i prvi je KissKiss), ili možete skenirati QR kôd koji će vas direktno odvesti do poljupca.

Foto: Deagreez/iStock/Getty Images Plus via Guliver, PR