GREŠKA U GENU novi je hit Indire Forze!

by | 8 srpnja, 2019

Nakon uspješnog prvog samostalnog albuma „Valkira“, za koji je osvojila nominaciju za Porin, Indira Forza iznenadila je novim, svježim zvukom i produkcijom u novom hit singlu “Greška u genu”. Hitmakerskom dvojcu Branimir Mihaljević & Neno Ninčević u  ovoj pjesmi pridružio se Slobodan Veljković Coby, poznat po svojim uspješnim suradnjama s mnogim regionalnim zvijezdama, čime je pjesma dobila novi zanimljiv zvuk koji će se slušati u cijeloj regiji, na mnogim Indirinim koncertima ovoga ljeta.

„Pjesma ima zanos, moć i silu da vas pokrene dok je slušate na radiju ili u klubu. Moja energija je uvijek prisutna u bilo kojem glazbenom izričaju, a to me i potaknulo da se emotivno razigram na novoj pjesmi. Veseli me samostalni put kojim hrabro i odlučno koračam sa svojim novim/starim timom „Mihaljević“ koji radi jednakim žarom kao i ja“, izjavila je Indira.

Za sjajan make-up i popularni “wet look“ zaslužan je Indirin glam tim Vikler i ruž, koji je odlično nadopunio styling u kojem dominira crveni voluminozni baloner s potpisom dizajnerskog dvojca Twins by Begović &Štimac. Spot je režirala Sandra Mihaljević, a sniman je noću u Zagrebu i Ljubljani, što je dodatno začinilo moćan tekst koji govori o snažnoj, ali povrijeđenoj ženi u nikad do sada ispričanoj priči.

Ako je suditi prema pjesmi „Greška u genu“, Indira Forza je pravi glazbeni kameleon i jesen bi mogla biti puna iznenađenja kad je u pitanju ova karizmatična pjevačica.