Grazia Aperitivo na novoj kul terasi u gradu za pozdrav ljetu

by | 16 lipnja, 2023

Kao talijanski brend s tradicijom dužom od 85 godina te istinski ljubitelji talijanskih slatkih gušta dolce far niente, dolce vita i drugih, Grazia je odlučila pozdraviti ljeto uz jedan tradicionalni Aperitivo party, i to na redizajniranoj terasi restorana Maredo.

Kako bi unijela malo dinamike u sredinu tjedna uz pomoć prijatelja i partnera te predstavila it summer torbu napravljenu u suradnji s jednom od najomiljenijih domaćih dizajnerica, Lanom Puljić, koja stoji iza brenda Lokomotiva, Grazia je na novoj kul terasi u gradu organizirala Aperitivo party.

Redizajnirana i s 12 metara dugim barom, ova terasa obavijena zelenilom bila je savršena kulisa Grazia Aperitivo partyja na kojemu smo nazdravili ljetu uz Freixenet pjenušce, Benvenuti vina te sjajan Old Pilots Gin sa savršeno sljubljenim Thomas Henry tonicima. Bogata ponuda tapasa savršeno se nadopunjavala uz signature koktele Lucky Luciano’s girl & Serbus Twist.

Tu su i predstavili ljetnu suradnju sa sjajnom domaćom dizajnericom Lanom Puljić – Lokomotiva x Grazia summer bag!

Kako kažu, Lana im je pomogla kreirati savršenu ljetnu torbu, dovoljno chic za plažu i grad te dovoljno prostranu za sve manje i veće sitnice koje nam trebaju od jutra do večeri. Da bismo je testirali, napunili su je s pregršt noviteta dragih im partnera te podijelili uzvanicima. Više o njoj možete čitati na grazia.hr, no također dodaju da će se ova torba moći i osvojiti na njihovom Instagram profilu, pa ih stoga vrijedi popratiti!

Dotad, u nastavku pogledajte tko je sve posjetio Grazia Aperitivo party i kako nam je bilo.

Grazia tim zahvaljuje svim uzvanicima na dolasku, kao i svojim partnerima, restoranu Maredo Zagreb, Old Pilot’s, Thomas Henry i Freixenet Croatia.

Ana Begić Tahiri

Tara Thaller

Nikolina Pišek

Mia Matić

Mia Kovačić

Mia Dimšić

Matea Ibanez

Mate Rončević i Kiti Iveta

Lara Vukušić

Lana Puljić

Kristina Krepela

Judita Franković Brdar

Iris Pinjuh Androšević

Ines Preindl

Hrvoje Vukov

Gina Damjanović i Tomislav Cvetković

Boris Banović

Anamarija Uroić

Anamaria Raić

Ana Maras Harmander

Marko Bucić i Lana Puljić

Nina Mia Čikeš

Korana Gvozdić