Stigao je najiščekivaniji beauty adventski kalendar – ove godine još je ljepši i bogatiji!

by | 1 prosinca, 2023
grazia-beauty-adventski-kalendar

Nakon uspješne ovogodišnje Best of Beauty dodjele nagrada, časopis Grazia, vaš vjerni suputnik u beauty svijetu, donosi još jedan beauty trenutak koji će obilježiti kraj godine, a koji zasigurno svi s nestrpljenjem iščekuju – Beauty adventski kalendar!

Beauty adventski kalendar

No ovogodišnji kalendar nešto je drukčiji. Da, naravno, ispunjen je vrhunskim i provjerenim visokokvalitetnim proizvodima, darovima, i svakim otvaranjem će nekoga iznenaditi i darivati. Pratite Grazia društvene mreže jer će Grazia tim darivati svakodnevno najsretnije među vama, i to na način da s njima otvarate novi adventski “prozorčić” svaki dan!

grazia-beauty-adventski-kalendar

Osim uzbuđenja otvaranja “prozorčića” svaki dan, Grazia skreće pozornost na izgled ovogodišnjeg Beauty adventskog kalendara. Izgled potpisuje umjetnica Anita Celić Cella, koju već dulje vrijeme pratimo i uživamo u njezinim djelima. Poruke koje ona svojim djelima šalje publici poklapaju se s Grazia svjetonazorima, a liričan, nježan likovni izraz nešto je čemu je teško odoljeti.

grazia-beauty-adventski-kalendar

Umjetnica je za ovo izdanje Beauty adventskog kalendara osmislila poseban izgled inspiriran motivom koji nam je sada možda više nego ikad nasušno potreban – golubicom mira. “Golubica mira koja leti svijetom i nosi poruku mira nije samo jedan od tradicionalnih blagdanskih motiva već, nažalost, imperativ u vremenu kad svijetom tutnjaju užasi rata. Dok uživamo u ovim blagdanski danima, adventska kutija neka bude podsjetnik na to da ne uzimamo ništa zdravo za gotovo i da budemo zahvalni za sve darove koje svakodnevno primamo i primat ćemo”, izjavila je umjetnica.

Na prvu bi neki možda rekli da Beauty adventski kalendar nije prikladno mjesto za prenošenje takvih, ozbiljnih poruka, no znamo da će svakodnevnim otvaranjem većina naših vjernih čitateljica i čitatelja zasigurno pomisliti upravo na to – koliko nam je potreban mir. I da ovaj put “želim mir u svijetu” stvarno nije floskula, već nešto čemu svi trebamo težiti u svakom trenutku našeg dana – makar skretali pozornost na to s nečim jednostavnim i prizemnim kao što je beauty adventski kalendar, ovaj put promišljeno ukrašenim s likovnim potpisom naše umjetnice.

grazia-beauty-adventski-kalendar

U njemu se u svakoj kućici nalaze neki od najdražih nam proizvoda godine, sveukupno njih 25, a koje ćete sada zajedno s Grazia timom moći i sami testirati. Svaki dan, počevši s 1. prosincem, otvara se jedan “prozorčić” i otkriva proizvod skriven unutra: simultano na Instagramu, Facebooku te na grazia.hr. A povodom toga, u večernjim satima, kreće nagradni natječaj u kojem se poklanja jedan adventski kalendar, i to najsretnijoj ili najsretnijem među vama!

Foto: Zvonimir Ferina