Glumica Tilda Swinton zaštitno lice modne kuće Pringle

by | 24 svibnja, 2011

Kreacije koje je škotska modna kuća „Pringle“ pripremila za sezonu naredne jeseni i zime pobrale su najbolje ocjene kritičara. Ipak, na popularnost modela bez sumnje će utjecati i zaštitno lice, glumica zanimljivog izgleda Tilda Swnton.

Zvijezda britanske glumačke scene Tilda Swinton i umjetnik Jim Lambie ponovo su udružili snage sa modnom kućom Pringle (Pringle of Scotland).
Kao zaštitno lice kolekcije za jesen i zimu 2011/2012. godine, glumica zanimljivog izgleda surađivala je s čuvenim fotografom Walterom Pfeifferom i rezultat su fotografije koje je modna kuća s ponosom predstavila u Školi umjetnosti u Glasgowu.

Prema riječima švicarskog fotografa, koji također nije novajlija u proširenom timu suradnika škotske modne kuće, britanska glumica je pravi dragulj kada je riječ o inspiraciji.
„Tilda je pravi primjer sile prirode i izvor energije", istakao je Pfeiffer.
Modni kritičari oduševljeni su novom kolekcijom, ali i inovativnim izgledom 50-godišnje glumice.
Kao posebno zanimljiv, poznavatelji ističu kontrast između oštrog, posebno osmišljenog imidža, zanimljivih kreacija i suvremenog enterijera u art deco stilu.
Neobičan spoj modela – Tilde Swinton i Jim Lambiea – i dramatičnog okruženja – dramatične unutrašnjosti Škole umjetnosti u Glasgowu- zaslužni su za novi, svježiji izgled poznatog brenda.
Na upravo završenom 64. izdanju Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu Swington je, kao jedna od protagonista, sudjelovala u predstavljanju ostvarenja škotske rediteljice Lynne Ramsay We Need to Talk About Kevin, adaptaciji provokativnog bestsellera Lionela Shrivera.

Tagovi: