Gigi Hadid podijelila rijetku fotografiju svoje kćeri Khai

Gigi je na simpatičan način proslavila rođendan svoje sestre Belle

by | 12 listopada, 2021
Gigi Hadid

Gigi Hadid slavi 25. rođendan svoje mlađe sestre, i to je obilježila novom fotografijom svoje kćeri Khai. Gigi je nedavno podijelila slatku fotografiju Belle Hadid koja drži svoju jednogodišnju nećakinju.

Supermodel i Khai obje nose udobne džempere i fascinirane su šarenim balonima (pretpostavljamo da je Khai ipak uzbuđenija). “Slavimo te danas i svaki dan @bellahadid.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Gigi Hadid i partner Zayn Malik štedljivo dijele fotografije svoje djevojčice i još nisu pokazali Khaino lice na fotografijama otkako su svoju kćer dočekali u rujnu 2020. godine. Još u srpnju zamolila je obožavatelje, publikacije i paparazze da poštuju taj izbor i time potaknula važan razgovor o nedozvoljenom dijeljenju fotografija maloljetnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

“Nikad nismo namjerno dijelili lice svoje kćeri na društvenim mrežama”, napisala je novopečena mama jednom prilikom putem Instagram storyja. “Želja nam je da ona može izabrati što će podijeliti sa svijetom kad postane punoljetna, i da može živjeti što je moguće normalnije tijekom djetinjstva, bez brige o imidžu javnosti koji nije odabrala.”

Nastavila je: “To bi nam značilo sve na svijetu jer vodimo našu kćer da vidi i istraži New York i svijet, pa ako biste, molim vas, zamaglili njezino lice na fotografijama. Znam da je to dodatni napor, ali kao novopečena mama, želim samo najbolje za svoju bebu, kao što to rade svi roditelji… I nadam se da će ovo nastaviti razgovor radi zaštite maloljetnika u medijima, čak i ako dolaze iz javne obitelji.”