Gigi Hadid odala počast svojoj bebi Khai na Moschino reviji

Simpatičan dodatak bio je dovoljan da oduševi sveprisutne

by | 11 rujna, 2021

U četvrtak su se sudarila dva svijeta Gigi Hadid, i to na Moschino reviji tijekom nove proljetno-ljetne kolekcije brenda, i svima je odmah pala na pamet njezina 11-mjesečna kćer Khai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moschino (@moschino)

Prvo je Hadid otvorila show odjevena u zanimljivo odijelo uz suknju i crop-topom koji su podsjećali na tapetu dječje sobe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moschino (@moschino)

Upotpunjene su bile zanimljivim naušnicama i – torbom u obliku bočice za bebe. Za kraj, Gigi se čak pravila da otpija gutljaj iz bočice i još jednom potvrdila zašto je obožavamo.

Zayn Malik i Gigi Hadid dočekali su svoje prvo dijete prošle godine u rujnu, što su objavili prekrasnom objavom na Twitteru. “”Naša djevojčica je ovdje, zdrava i lijepa”, napisao je tata Zayn na Twitteru.

“Pokušati riječima izraziti kako se sada osjećam bio bi nemoguć zadatak. Ljubav koju osjećam prema ovom malenom čovjeku je izvan mog razumijevanja. Zahvalan što je poznajem, ponosan što je nazivam svojom i zahvalan na životu koji ćemo imati zajedno x.”Objava je popraćena fotografijom bebine ruke omotane oko očevog prsta.

Foto:
Jared Siskin/Stringer/Getty Images Entertainment via Getty Images