Gigi Hadid pokreće svoju modnu liniju, a fokus je na svima omiljenim komadima!

by | 8 kolovoza, 2022
Gigi Hadid

Gigi Hadid, poznata manekenka, na svom je Instagram profilu objavom fotografija objavila da pokreće svoju modnu liniju! Uz bok Kim Kardashian i Hailey Bieber, bilo je za očekivati da će i ona napraviti nešto svoje. Pregledom fotografija može se zaključiti da će njezin brend naziva “Guest In Residence” biti fokusiran na pleteninu i bezvremenske komade koje rado mnoge žene nose zimi.

Nedavno je izašla nova kolekcija kalifornijskog brenda kupaćih kostima Frankies Bikinis, koji je ponovno očarao. Inspiracija iza cijelog dizajna leži u Giginim poljoprivrednim korijenima u njezinoj obiteljskoj kući u Pennsylvaniji, u prirodi. Komadi spajaju ženstvenost i narodnost, a predstavljena je kroz šarene i cvjetne printove, izreze i volane u blijedim, bijelim i pastelnim bojama kroz nijanse plave.

Nakon kupaćih kostima i približavanjem kraja ljetu, vidi se da Gigi misli na sve pa je pletivo korak dalje i više. Svojim obožavateljima dala je mali uvid u proces nastanka komada – od biranja boja do materijala. I upravo tako dobila je veliki vjetar u leđa i podršku mnogih koji jedva čekaju da izađe ova nova kolekcija!

Podsjetimo, Gigi je nosila brojne revije za sve veće dizajnerske kuće i postala zaštitno lice brendova kao što su Tommy Hilfiger, Messika, Self-Portrait, Guess. Provela je cijeli svoj život u modnim vodama pa stoga ni ne čudi da je nastavila upravo i tim putem!

Pročitajte: Zara satenska haljina: Kako nositi najpopularniji modni komad sezone? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Foto: Instagram