Genijalne besplatne serije koje možete pogledati online bez plaćanja pretplate

by | 12 veljače, 2021

Situacija koju nam je donijela pandemija koronavirusa natjerala je i one najaktivnije na sjedenje ispred malih ekrana i gledanje omiljenih serija.

Ako ste “pročešljali” gotovo cijeli Netflix te ostali sa serijama i filmovima koji su vam nezanimljivi, dobra je vijest to što postoje box setovi koje možete gledati potpuno besplatno. Naime, neke streaming platforme svoje serije daju vam bez ikakve naknade ili pretplate. Stoga, ako i vi spadate među one koji jednostavno nemaju što gledati, u nastavku ćete pronaći nekoliko serija koje će vas zasigurno oduševiti.

The End Of The F**king World

Ova crna komedija izašla je 2019. godine, a njezini su likovi vrlo brzo postali omiljeni među obožavateljima nešto drugačijih serija. Radnja prati Alyssu i Jamesa, dvoje pomalo čudnih tinejdžera, koji se otisnu u potragu s Alyssinim ocem. Putem im se dogodi mnoštvo nezgoda, a činjenica da je James pristao na potragu samo kako bi ubio Alyssu cijeloj seriji daje poseban štih. Oduševljenje gledatelja bilo je toliko veliko da druga sezona uopće nije bila upitna. Seriju besplatno pogledajte OVDJE.

It’s A Sin

Radnja serije smještena je u Londonu 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, a prati četvoricu gay muškaraca i njihovu najbolju prijateljicu, koji do pojave AIDS-a žive bezbrižnim i uobičajenim studentskim životom. Kad ova bolest postane sastavni dio njihovih života, njihov se svijet mijenja iz korijena. Ovo je serija iz koje ćete naučiti puno toga o cijeloj jednoj eri te o svim problemima, predrasudama i nedaćama s kojima su se morali nositi homoseksualci. Seriju besplatno pogledajte OVDJE.

Killing Eve

Killing Eve je britanska serija s elementima crne komedije, drame i trilera, čija se radnja vrti oko agentice Eve i psihotične ubojice Villanelle. Razvojem slučaja ove dvije žene postaju opsjednute jedna drugom, a njihovi prvotni ciljevi padaju u vodu kad obje odluče svoju pažnju usmjeriti jedna na drugu. Seriju besplatno pogledajte OVDJE.

The Missing

Ako želite gledati misterioznu krimi-dramu koja će vas držati napetima iz epizode u epizodu, The Missing je prava serija za vas. Radnja prati detektiva Juliena Baptistea, koji pokušava riješiti slučajeve izgubljene djece. Seriju besplatno pogledajte OVDJE.

Derry Girls

Ako vam treba doza smijeha, serija Derry Girls savršen je izbor za vas. Priča prati Erin, njezinu rođakinju Orlu i njihove prijatelje, koji pohađaju katoličku srednju školu Naše bezgrješne Gospe smještenu na krajnjem sjeveru Irske. Radnja se odvija u 90-ima, koje će vas nostalgično vraćati u vlastitu prošlost, a problemi ovih mladih ljudi podsjećat će vas na vlastite. Seriju besplatno pogledajte OVDJE.

Foto: John Tuesday/Unsplash