Ne možete se odlučiti za jednu boju kose? Izaberite dvije različite nijanse i postanite predvodnica novog trenda

Jeste li već čuli za “gemini hair”?

by | 30 siječnja, 2023
Trend Gemini bojenja kose

Frizerski trendovi postaju sve odvažniji, od šišanja personaliziranih frizura sa stavom do različitih tehnika bojenja. A čini se da će jedan look, pod nazivom gemini bojenje kose, ove godine zavladati i ulicama i društvenim mrežama.

Takozvani gemini hair inspiriran je horoskopskim znakom Blizanaca, koji su poznati po svojoj impulzivnosti, ekstrovertnosti i znatiželji. Kod njih nema monotonije i dosade, a uvijek su prvi u isprobavanju novih stvari. Uparite to s njihovom neodlučnošću – jer kako se odlučiti za jedno kad postoji toliko dobrih opcija?! Blizancima može biti teško odabrati samo jednu nijansu. I tako je nastao ovaj kreativan trend bojenja kose u dvije boje.

Naravno, ne trebate biti horoskopski Blizanac da biste iskušali ovaj fantastičan look. Ako niste sigurni koje dvije boje odabrati, prema predviđanjima Pinteresta, miks ružičaste i boje lavande, smeđe i ružičastog balayagea, plave i crne, boje lavande i plave samo su neke od kombinacija koje će biti hit.

Pri izboru boja možete se držati i “sigurnijeg“ odabira, poput nježnog spoja karamele i čokolade, ali je ovaj trend ipak rezerviran za smjelije i zabavnije varijante. “Generacija Z i milenijalci kombinirat će prirodne nijanse sa svjetloljubičastom, plavom i ružičastom”, kažu s Pinteresta.

Postoji puno načina kako stilizirati dvobojnu frizuru. Možete je razdijeliti ravno po sredini s različitim nijansama s obje strane razdjeljka. Uokviriti lice dvama upečatljivim debelim pramenovima koja su u kontrastu s ostatkom kose, ili pak vrhove kose obojiti u drugu boju. A tu su i skriveni peekaboo pramenovi koje možete otkriti samo kad vi želite.

Donosimo nekoliko prijedloga kako možete isprobati ovaj najnoviji veseli trend bojenja kose…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kehlani (@kehlani)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oVertone (@overtonecolor)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLEACH (@bleachlondon)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LINH PHAN (@bescene)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLEACH (@bleachlondon)

Pročitajte: Savršeno zaglađena kosa: Najbolji keratinski tretmani za kućnu uporabu

Foto: @bescene