Gdje kupiti i naručiti pincu za Uskrs? Imamo najbolje adrese u gradu

by | 22 ožujka, 2024
gdje kupiti pincu

Bez sumnje, izbor gdje kupiti pincu nikad nije bio raznolikiji i primamljiviji, a upravo smo zato i odabrali najbolje adrese u gradu!

Ako žudite za tradicionalnom pincom s modernim twistom, upravo to nude poznate zagrebačke craft pekarnice, koje su već stekle povjerenje svojih kupaca. Njihove verzije pince oduševit će vas bogatim okusom i savršenom teksturom, a to je razlog zašto im se uvijek iznova vraćamo. I naravno, jedva dočekamo Uskrs da ih opet kušamo.

Pinca, poznata i kao “slatki kruh”, tradicionalna je poslastica s pravim bogatstvom okusa i još k tome, uvijek će vas podsjetiti na toplinu domaće kuhinje. Zato se i danas, iako se može naručiti, puno radi i u domovima tik pred Uskrs.

Ipak, mi smo pročačkali društvenim mrežama i pronašli najbolja i najpoznatija mjesta u gradu – ali naš savjet je da svakako požurite jer je potražnja velika, a vremena ponestaje!

Pročitajte: Last-minute ideje: budite kreativni i izradite svoj originalan uskršnji vijenac 

Croccantino

Ove godine, ranije nego ikad, otvorili su narudžbe za sirnice za veliki tjedan. Svoje sirnice za preuzimanje u Pelješkom zetu u Zagrebu možete naručiti: pozivom, porukom ili preko Whatsappa na broj 099 311 2480. Sirnice za preuzimanje u Croccantinu u Orebiću možete naručiti pozivom na broj 020 714 416, pon-pet od 08:00 do 15:0], subotom i nedjeljom od 09:00 do 16:00.

Za sve druge informacije zavirite na njihov Instagram profil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Croccantino (@croccantinocro)

O’š kolač

Od utorka 19. 3. možete rezervirati prepoznatljive sirnice s batatom i pirovim brašnom.  Narudžbe primaju do 27. 3. putem društvenih mreža i mailom na [email protected]. Količine su ograničene, naručite svoju na vrijeme!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’š kolač (@oskolacpastry)

M&M slastičarnica

Nema Uskrsa bez domaće pince koja svojim mirisom ispunjava cijeli dom – a kupiti je možete i putem webshopa po cijeni od 6 eura za 500 g proizvoda i 12 eura za 1 kg proizvoda.

Bread Club

Rezervacije za pincu primaju do 23. 3. (subota) u poslovnicama i putem maila na [email protected].

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bread Club (@breadclub_zagreb)

GlutenBio

Pince bez glutena dostupne su kod njih u dućanu na adresi Ljudevita Posavskog 34a, Zagreb, i za njih nije potrebna narudžba.

BoogieLAB & Kroštula

Pince (i Panettone) su na webshopu dostupni do ove nedjelje, 24. ožujka kako biste bili sigurni da će vam stići na vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BoogieLAB (@boogielab_zagreb)

Noel Bread&Deli

Tajna pince s Noel B&D potpisom je u homemade džemu od naranče, kao i u prirodnom kvascu. Pinca je u prodaji od ove srijede, 20. 3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noel Bread&Deli (@noel_breadndeli)

Pročitajte: Domaći gastro blogeri i ove godine predlažu ukusne uskršnje recepte! 

Foto: Instagram, naslovna: @noel_breadndeli