Znatiželjni kakve će se frizure nositi dogodine? Donosimo najzanimljiviji pregled s modnih revija

Nešto staro, nešto mokro, nešto kuštravo

by | 26 listopada, 2022
Najljepše frizure s modnih pista

Promatrajući revije za proljeće 2023. na modnim pistama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu zapazili smo nekoliko frizerskih trendova koji se provlače kao lajtmotiv. Vjerujemo da će biti iznimno popularne sljedeće godine, a usto su izrazito nosive i praktične.

Kao što ćete vidjeti, frizura iz ranih 2000-ih poznata pod imenom Y2K doživljava comeback; tu je i novi pogled na bedhead te neki zanimljivi načini vezivanja kose. Da ne duljimo, ovo su frizerski trendovi koje ćete sljedećeg proljeća i ljeta viđati posvuda.

Frizure za proljeće 2023.

Wet look

Najpopularnije frizure u 2023.

Izgled zalizane, mokre kose mogao se primijetiti na brojnim revijama. Bella Hadid, kao i drugi modeli fantastično su “isfurali” ovaj look na reviji Victorije Beckham. Ovisno o tome kako stilizirate ovu frizuru, ona može izgledati kao na ste upravo stigli s plaže ili pak u punk stilu.

Razdjeljak sa strane

Najpopularnije frizure u 2023.

Razdjeljak sa strane i kosa koja sakriva dio lica bio je još jedan veliki trend na modnim pistama za proljeće 2023. Ovo je stil koji pristaje svima, bilo da imate kratku, poludugu ili dugu kosu, bez obzira na oblik lica.

Pročitajte: Je li vrijeme za promjenu? Ovo su 3 frizure zahvaljujući kojima ćete izgledati i do deset godina mlađe

Y2K

Najpopularnije frizure u 2023.

Ako ste se zbog ove frizure prisjetili osnovne ili srednje škole, niste jedini. Kod Givenchyja, jedina frizura prikladna za reviju inspirirana Y2K-om bila je ova zalizana i polupodignuta frizura koju smo posljednji put nosili prije nekih 20 godina.

Svezana kosa

Najpopularnije frizure u 2023.

Sljedeće proljeće nemojte samo skupiti kosu u rep ili punđu. Postoji toliko puno kreativnijih načina za vezivanje kose. Na Diorovoj su reviji modeli nosili niske kikice, na Chanelovoj je dominirao elegantni, niski rep ukrašen zanimljivom kopčom, dok su podignute tanke pletenice također bile veliki hit.

Bedhead

Najpopularnije frizure u 2023.

Na modnim je revijama bilo osvježenje vidjeti kosu koja je izgledala miljama daleko od frizerskog salona. To znači da se trend zavodljivo raščupane frizure, koja djeluje kao da ste upravo izašli iz kreveta, vratio. Ako vam je kosa djelomično ravna, a djelomično razbarušena – to je sasvim u redu. Više se ne trebate brinuti kad se probudite s lošom frizurom.

Pročitajte: Najpopularnije jesenske frizure zbog kojih posežemo za škarama

Foto: Getty Images