Frizure koje su ove godine ‘okupirale’ crveni tepih

by | 26 srpnja, 2011

Holivudske su ljepotice na crvenim tepisima diljem svijeta u posljednje vrijeme otpustile kočnice, ne samo po pitanju izazovnih haljina, već i inovativnih frizura kojima plijene pažnju i žele pokazati svoju individualnost.

Diane Kruger, Fan Bingbing, Salma Hayek

Od hrpe novih frizura koje su, zahvaljujući slavnim damama, ubrzo postale trend, teško je izabrati favorita, pa vam donosimo kratak pregled onoga što se moglo vidjeti na crvenim tepisima.

Njemačka glumica Diane Kruger ‘profurala’ je vrlo opuštenu frizuru u koju naizgled nije uložila previše truda, no svejedno je uspjela pridobiti željenju pažnju. Pomalo kovrčavu kosu, Diane je na kraju splela u razbarušenu pletenicu i ostavila ju da visi preko jednog ramena. Moderno, urbano i chic.

Kineska glumica i pjevačica Fan Bingbing dobivala je najviše pohvala na račun svojih frizura, od kojih je jedna bila i ona napravljena tako što je pletenicom okružila gornji dio glave.

Meksikanka Salma Hayek odlučila se na vintage stil – dugačke, opuštene kovrče koje je istaknula lakom sa šljokicama, a koju je prebacila preko jednog ramena i nosila je sa strane.

Kirsten Dunst, Uma Thurman, Aishwarya Rai

Kolegice Kirsten Dunst, Uma Thurman i Aishwarya Rai na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu odlučile su se za opuštenu varijantu kose podignute u pundžu.

Veliki plus kod ove frizure jest što se lako napravi, oko nje se ne morate previše truditi jer je dobro da izgleda malo opuštenije, a savršeno pristaju i na cocktail haljine. Ovakav vam izgled daje mogućnost da se prikažete u nešto glamuroznijem izdanju, ali ne i previše uštogljenom.

Rachel McAdams, Jessica Chastain, Karolina Kurkova

Stari holivudski glamur uvijek je apsolutni hit na crvenom tepihu, a za takvu retro frizuru ovoga su se puta odlučile kanadska glumica Rachel McAdams, koja je svoju plavu kosu uvila u lokne, zbog čega je izgledala kao Marilyn Monroe novoga doba, crvenokosa Jessica Chastain također se odlučila na glamuroznu retro frizuru, dok je Karolina Kurkova svoju frizuru dodatno naglasila tako što je jednoj strani dala veliki volumen, dok je drugu prilijepila uz glavu.
 

Tagovi: