Freya Lupo: Ovaj prekrasan nakit i žena koja stoji iza njega imaju posebnu priču koja će osvojiti i Hrvatice

by | 17 lipnja, 2020

Da je nakit puno više od samo ukrasa za određeni dio ženskog tijela dobro zna Slovenka Ksenja Volk, koja stoji iza prekrasnog i unikatnog Freya Lupo nakita.

Nakon 10 godina rada na poziciji financijske menadžerice jedne poznate multinacionalne farmaceutske kampanje u kojoj je “brusila” svoje poslovne vještine, talentirana Slovenka odlučila je okrenuti novu životnu stranicu te napokon ostvariti sve svoje snove.

Njezin put do dizajniranja unikatnog nakita obilježila su tri važna životna događaja. Prvi je bio dan kada je propustila prijamni ispit za školu za dizajn, zbog čega nije imala drugog izbora nego upisati strukovnu ekonomiju kako ne bi pauzirala čitavu godinu. Nakon toga, Ksenja je upisala Ekonomski fakultet, završila na poziciji financijskog menadžera, a to joj je desetljeće donijelo zavidno iskustvo i znanje na polju vođenja poslovanja, čime se vješto koristi i danas.

Drugi događaj koji ju je obilježio bila je trudnoća za koju ističe kako je probudila njezine uspavane dijelove te izoštrila njezinu kreativnost. Tada su krenule prve ideje i skice koje će se s vremenom pretvoriti u uhodani posao, no do treće i prave prekretnice došlo je tek nekoliko godina nakon toga.

Pripremala sam se za rođendansku zabavu i jednostavno nisam mogla pronaći komad nakita kojim bih upotpunila svoju malu crnu haljinu. Stoga sam uzela alat u ruke i poslušala svoju kreativnu stranu … XE ogrlica, prvi komad linije Freya Lupo, bila je tu noć zvijezda zabave”, otkriva nam simpatična Ksenja koja svojim nakitom želi u ženama probuditi samopouzdanje, senzualnost, snagu te pozitivnu energiju od trenutka kad ostanu pa sve do kraja napornog dana.

Svi predmeti oko nas imaju moć upijanja energije koja ih okružuje. Kad kupite rabljeni predmet, on će u sebi nositi tragove energije osobe koja ga je posjedovala prije vas. Kupnjom jeftinog komada naušnica ili ogrlice, morate razmišljati da na sebe preuzimate energiju nezadovoljnog radnika koji ga je izradio u teškim uvjetima”, ističe nam dizajnerica koja sve materijale nabavlja isključivo unutar granica Europske unije, a suradnje baš nikad ne sklapa prije nego posjeti tvornicu u kojoj on nastaje.

Prije nego što Ksenjin nakit dođe u ruke novih vlasnica na bilo kojem dijelu svijeta, on prolazi “energetsko čišćenje”.

Ovom metodom svim svojim dragim kupcima osiguravam nošenje čiste energije na zapešću ili oko vrata, a nipošto onu koja će vas vuči prema dolje”, poručuje Ksenja koja na taj način u svakoj ženi želi probuditi lavicu koja baš ništa ne može zaustaviti u ostvarivanju životnih ciljeva, baš kao što ništa svojedobno nije moglo zaustaviti niti nju.

Zbog proizvodnje u malim količinama, ovaj nakit nećete vidjeti na mnogo žena, čime on postaje još posebniji te neprocjenjiv zbog pozitivne energije koju donosi svakoj svojoj vlasnici.

Vjerujete li nam sada da je nakit doista puno više od samo tjelesnog ukrasa? Uvjerite se dodatno na Freya Lupo webshopu.