Domaća gastro blogerica Foodoris ima novu digitalnu kuharicu. Jedva čekamo isprobati recepte!

by | 24 svibnja, 2022
foodoris

Kad nešto stvarno volite, onda to rezultira samo dobrim stvarima – jer ih radite s dušom. Autorica bloga Foodoris, Doris Valković, napravila je (opet) samo to! U prodaji je njezina nova kuharica pod nazivom “30 plant-based recepata do 30 minuta”. U njoj možete pronaći odlične slane recepte s kompletnim obrocima. Nova digitalna kuharica je plant-based kuharica u kojoj se nalazi 30 recepata (+ još priličan broj njih poput umaka, dressinga i sl.) za koje vam treba do 30 minuta pripreme. Kuharica je nastala tako što je Doris, potaknuta svima koji su je tražili brze i jednostavne recepte, sastavila upravo ovu knjižicu tako da doista svatko ima vremena isprobati ove divne recepte koji su istovremeno brzi, ali i bogati nutritivnim vrijednostima.

Poglavlja su podijeljena na:

  • Žlicu
  • Bogate salate
  • Tjestenine i rižota
  • Šarene zdjele
  • Za omastiti brk (i ruke)

Pročitajte: Doris Valković s gastro bloga Foodoris o tome zašto voli slow food, gdje nalazi namirnice i kakve bira za jesen

“Ako tražite jednostavne, plant-based recepte gotove do 30 minuta, moja nova kuharica zadovoljava vaše potrebe. U njoj se nalazi 30 slanih, jednostavnih i hranjivih recepata koji ne sadržavaju namirnice životinjskog podrijetla. Također, pronaći ćete i savjete za kuhanje. Recepti su zbilja raznovrsni – od juha, bogatih salata, šarenih zdjela, tjestenina i rižota pa sve do pizze, sendviča i rolica. Recepti su inspirirani putovanjima, ali i tradicijom. Za svakoga ponešto ili za ponekoga sve. Ipak, vjerujem da će biti za veliku većinu svi recepti prilično primamljivi i ukusni. Fotke vam mogu dočarati što se sve u kuharici nalazi, a i u nekoliko objava sam već stavljala detaljnije nazive jela pa si i to pogledajte (u goodiesima vam je sve na jednome mjestu)”, istaknula je na svom Instagram profilu.

Veselimo se i jedva čekamo isprobati sve nove recepte poznate gastro kuharice!

Foto: Instagram