Jeste li čuli za fombré? Šuška se da će ova manikura biti hit ljeta 2024.

by | 21 svibnja, 2024
manikura ljeto 2024

U pitanju je prekrasna, decentna manikura koja spaja dva najpoželjnija stila.

Kad god slavna tehničarka za nokte Harriet Westmoreland objavi novu manikuru na Instagramu, teško je ne primijetiti ju. Njezin najnoviji dizajn su takozvani fombré nokti. Ova manikura kombinira dva najpopularnija trenda noktiju posljednjih godina – francusku manikuru i ombré efekt. Spajanjem riječi french i ombre nastala je simpatična izvdenenica.

Volite li ombre manikuru, minimalistički stil noktiju ili ste ljubiteljica francuskih “vrhova“, obožavat ćete ovu elegantnu manikuru u luksuznom stilu. “Tako je blistava i sjajna. Zbog mješavine boja privlači svjetlost, dajući blistavo sjajni odsjaj, što je ono što moji klijenti vole“, rekla je Westmoreland.

Pročitajte: 5 oblika noktiju koji dominiraju 2024.


Stručnjakinja za nokte tvrdi da će ova laskava, hibridna manikura biti veliki hit ovog ljeta. I nama se to čini jer prati trend “tihog luksuza”. Nježno i suptilno boji nokte tako da djeluju prirodno. Vaši nokti nisu potpuno prikriveni bojom, već se proziru, a istaknuti su blistavim sjajem.

U skladu s tim, najpoželjniji odabir su nježne, pastele nijanse, poput mliječno bijele, boje breskve ili ružičaste. Naglašenost francuskog vrha i ombre efekt može biti suptilniji ili intenzivniji, prema vašim željama, ali pripazite da se ipak ispod laka naziru vaši prirodni nokti.

Takozvana fombré manikura dobro izgleda na svim duljinama i oblicima noktiju, ali Westmoreland sugerira da svoj nokte oblikujete u srednje duge, četvrtastog oblika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alyx Lippiatt (@alyxlippiatt)

Pročitajte: Francuska manikura sa šljokicama savršen je spoj minimalizma i maksimalizma

Foto: Instagram @harrietwestmoreland

Tagovi: